To je to što me zanima!

Knoll slavila pobjedu 'vatrenih' s tajanstvenim dečkom Antom

Oboje su bili u navijačkim kombinacijama, a osmijeh nije silazio s njihovih lica. Čini se da oboje gaje veliku ljubav prema nogometu, a to dokazuje i njihova zajednička fotografija sa Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine
Vidi originalni članak

Popularna navijačica Ivana Knoll još od početka Svjetskog prvenstva boravi u Katru. Prati svaku utakmicu, a posebno one naših Vatrenih. Nakon što su osvojili broncu u napetoj utakmici protiv Maroka, slavila je na tribinama Khalifa International Stadiuma u Al Rayyanu s tajanstvenim partnerom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HRT je u jednom trenutku na utakmici snimio Knoll i njezinog dečka, poduzetnika Antu. Direktora istarske tvrtke koja se bavi nekretninama. 

Oboje su bili u navijačkim kombinacijama, a osmijeh nije silazio s njihovih lica. Čini se da oboje gaje veliku ljubav prema nogometu, a to dokazuje i njihova zajednička fotografija sa Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

FOTKALA SE S FANOVIMA Vatrena navijačica nosila je dres Luke Modrića: Hvala, kapetane! Ponosni smo, idemo po medalju

Osim sa Svjetskog prvenstva u Brazilu, imaju zajedničke fotografije iz Budimpešte, Lisabona, Disneylanda te Munchena. Posljednju zajedničku fotografiju je Knoll objavila 2017. godine, kada su se mnogi počeli pitati zašto ga više ne pokazuje. Tada je kazala da se njezin dečko ne želi javno eksponirati.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Luna777 19.12.2022.

    A gdje je tajanstveni Jakov, ženu mu vidimo, ali njega nigdje?

  • Luna777 19.12.2022.

    Nije više tajanstveni dečko, ako ga kad god snimate skupa s njom!

  • mrTrobec 18.12.2022.

    Eto misica našla zidara, mora da dobro miješa mort

Komentiraj...
Vidi sve komentare