To je to što me zanima!

Klara i Lovre napustili 'Brak na prvu': 'Ovo nije moj sretan kraj. Uništila me i psihički i fizički!'

Lovre je priznao da se jako potrošio pa je zato toliko mirniji te se posljednje dane u showu odlučio posvetiti sebi
Vidi originalni članak

Klara i Lovre morali su odlučiti hoće li ostati u showu 'Brak na prvu'. Klara je samo rekla da je odnos između Lovre i nje u redu, no stručnjaci su željeli obrazloženje pa je objasnila kako je primijetila da je postao smireniji, staloženiji - dogodila se promjena nabolje. Lovre je priznao da se jako potrošio pa je zato toliko mirniji te se posljednje dane u showu odlučio posvetiti sebi.

SAM IŠAO NA SVADBU Filipa iz 'Braka' svi pitali gdje je Tamara: Oglasila se i otkrila...

- Samo gledam kako da sebe dovedem u red. Došao sam u ovaj show pronaći ljubav, a pronašao sam sebe u 34. godini - rekao je, dobio pohvalu stručnjaka kojima se svidjelo i to što je oglušio na Klarine provokacije.

- Znači da mi nije stalo. Nemam nikakve osjećaje prema njoj, ni pozitivne, ni negativne - rekao je i zaključio da je ona nezadovoljna sama sa sobom.

Klara je negirala svjesne provokacije i rekla da je ponosna na sebe jer neke stvari inače ne bi nikad tolerirala tako da je u ovom eksperimentu naučila biti strpljivija, razumna i ne misli da se nije trudila.

- Naučila sam da ne treba odustati kad je najteže - nastavila je.

ZABAVA ZA PAMĆENJE Petra iz 'Braka' proslavila 30. sa stilom: Nikad u životu nisam pripremila veliki party za ekipu

A i Lovre je još nešto osvijestio.

- Žalim za 90% žena koje sam odbio - rekao je i shvatio da nije spreman za pravu ljubav te da nije oduševljen što je sad vidio kako se ponaša cura od 25 godina. 

Oboje su napisali da odlaze.

- Ovo nije moj sretan završetak zato što sam stvarno došao upoznati ženu koja će me motivirati da budem još bolji, a dobio sam totalnu suprotnost, ženu koja me satrala i psihički i fizički. Ipak, imam dobre temelje za budućnost jer sam dosta spustio ego, naučio se kontrolirati i mislim da mi je fitilj izgorio - rekao je Lovre.

Klara je zaključila da ga ne gleda više ni kao prijatelja, a on da bi krenuo drugim putem da je vidi negdje na cesti.

- Ona je uzela mjesto možda nekoj pravoj osobi koja bi bila stvorena za mene - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • SiLaa 28.05.2024.

    Ajde Klara da ne pametuješ više ...i tebe je dosta bilo .

  • linguza 28.05.2024.

    Lovre je ok decko, samo treba raditi na sebi, izgradit se, duhovno oplemenit i bit ce on dobro. Naci ce sigurno partnericu za sebe, a Klara... spustit ego i bit obzirna jer ne isplati se biti los covjek u zivotu. Sve se vrati kad tad.

  • babangida7000 28.05.2024.

    jako glup momak

Komentiraj...
Vidi sve komentare