To je to što me zanima!

Kim Kardashian prijavila policiji muškarca koji je uhodi: On je provalio i u dom Emme Roberts

Prema pisanju stranih medija, Roberts je nazvala Kim te ju je upozorila na to da uhoditelj želi doći do nje i do njezine djece
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (43) podnijela je zahtjev za zabranu prilaska protiv uhoditelja, koji je prethodno stvarao probleme njezinoj kolegici, glumici Emmi Roberts. Riječ je o Melvinu Jefferyju Conleyju, koji je navodno htio stupiti u kontakt s Kim, prenosi TMZ.

NE PRESTAJE ŠOKIRATI Zar, stvarno?! Bianca krenula u nabavku namirnica u tangicama

Prema pisanju stranih medija, Roberts je nazvala Kim, s kojom glumi u seriji "American Horror Story" te joj je tijekom razgovora ispričala o tome kako joj je Melvin provalio u dom. Nazvao ju je s njezinog kućnog telefona. Upozorila ju je na to da uhoditelj želi doći do nje i do njezine djece.

Emma nije bila kod kuće kada je Conley provalio, ali je razgovarala s njim putem telefona. Mislila je da ju zove netko iz obitelji, a kad je shvatila da razgovara s nepoznatim čovjekom, odmah je nazvala policiju, a Conley je pobjegao.

LJETOVANJE REALITY ZVIJEZDE Evo u čemu Kim Kardashian šeće po vili u Italiji: 'Bomba je ušla'

Conley je zatim posjetio kuću Kris Jenner, majke Kim Kardashian, tvrdeći da ima dogovoren sastanak s Kim i da je njezin menadžer te NBA košarkaš koji igra za Toronto Raptorse.

Kasnije je Conley pokušao doći do Kim u njezinoj kući u Malibuu, no nije ju pronašao jer ona tamo ne živi. Kim je izrazila zabrinutost zbog činjenice da je uspio locirati njezinu kuću.

FANTASTIČNA AKCIJA Isprobaj Oranž, čitaj sve PLUS+ članke za samo 10 centi te uzmi 30 dana Pickbox NOW pretplate

Kim još uvijek čeka odobrenje svog zahtjeva, dok je Conley već dobio petogodišnju zabranu prilaska Emmi Roberts i njezinom sinu Rhodesu.

Isprobaj Oranž za 10 centi mjesečno i besplatno gledaj Pickbox. Provjeri ponudu na https://www.24sata.hr/24oranz.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare