To je to što me zanima!

Kim Kardashian o posljednjoj vezi: Prebrzo sam ušla u to, a još nisam ni Kanyea preboljela

Još u ožujku 2022. Kim i Kanye razveli su se nakon šest godina braka. Bivši par počeo je izlaziti 2011., a svoju prvu kćer North (10) dobili su u lipnju 2013. Na kraju su se vjenčali 2014. i dobili još troje djece
Vidi originalni članak

Prošla je godina dana od prekida Pete Davidsona (29) i poznate reality zvijezde Kim Kardashian (42). Nedavno je otkrila da žali što je u tu vezu uskočila prebrzo, prije nego što je preboljela razvod od bivšeg supruga, američkog repera Kanyea Westa (46).

NEUGODAN TRENUTAK Kanyeove bivše na događaj su došle u gotovo istim outfitima: 'Kim, pa kako se ovo dogodilo?'

- Željela sam ga zaboraviti, a to ne ide tako. Treba si uzeti vremena, jer od nekih stvari ne možete pobjeći - objasnila je u posljednjoj epizodie serijala 'The Kardashians', kako piše People.

- Proces gubitka treba odraditi do kraja, jer samo tako možete zaliječiti dušu, a tada se čista srca možete prepustiti osjećajima prema drugoj osobi - pojasnila je dalje Kim.

PARTY ZA ELITU Kardashian 'strusila' 11 žestica pa pozirala s Mbappéom: 'Uh, kakva noć. Još se oporavljam...'

Ona i Pete svoju su romansu okončali nakon devet mjeseci, a kao razlog su naveli svoje pretrpane rasporede.

Spojilo ih je njezino gostovanje u showu 'Saturday Night Live' emisiji u listopadu 2021. Prema scenariju emisije poljubili su se pred kamerama jer je Pete glumio Aladina, a Kim princezu Jasminu, što je bio okidač njihove strasti.

ANDREA BOCELLI I KARDASHIANKE Kim optužila Kourtney da joj je iskopirala vjenčanje i uzela Bocellija. Pjevač se umiješao

- Kad smo se poljubili, pomislila sam: 'Hmm! Bio je to scenski poljubac, ali ipak je bilo kemije - otkrila je tada.

- Da se razumijemo, nije bio super-ludi osjećaj, ali nekoliko iskri ipak se pojavilo. Sjetila sam se da nisam poljubila nijednog muškarca osim Kanyea punih deset godina - rekla je Kim svojedobno.

Inače, razvod od Kanyea za nju je bio dosta težak i jedno o drugome su u javnosti imali štošta za reći.

Unatoč kontroverzama koje su okruživale njezinog bivšeg supruga, Kim je priznala kako na svoje iskustvo ne želi gledati 'negativno'.

DUHOVI ILI IGRA SJENA? Kim opalila selfie i prestravila se: 'Slikala sam se u ogledalu, a onda sam vidjela odraz žene...'

- Neću uzeti svako iskustvo i loše stvari koje su mi se dogodile i prenijeti to u svoj život - objasnila je.

- Razmišljam na način što mogu naučiti iz svega toga i što me može napraviti boljom osobom - rekla je Kim koja ne odustaje od prave ljubavi.

- Uvijek ću nastaviti tražiti tu osobu. Uvijek ću se nadati - poručila je nedavno u serijalu.

Podsjetimo, još u ožujku 2022. Kim i Kanye razveli su se nakon šest godina braka. Bivši par počeo je izlaziti 2011., a svoju prvu kćer North (10) dobili su u lipnju 2013. Na kraju su se vjenčali 2014. i dobili još troje djece: Sainta (7) Chicaga (5) i Psalma (4).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • XM12 21.07.2023.

    Zafalilo joj k**ca pa uhvatila prvog koji je naisao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare