To je to što me zanima!

Kći tajkuna Lucija Šarić dobila Rolex i BMW za rođendan: 'Što mislite tko mi je kupio to sve?'

Prošle godine Lucija je otvorila novi salon čija je glavna djelatnost podizanje obrva. Trenutno ima dva salona, a planira napraviti i edukacijski centar
Vidi originalni članak

Lucija Šarić (26), koju gledatelji znaju po sudjelovanju u showu 'Život na vagi' pohvalila se poklonima za svoj rođendan. Naime, za rođendan je dobila skupocjeni BMW i Rolex. 

- Srce ko kuća danas - napisala je na storiju uz fotografiju novom BMW-a.

- I on je došao - pisalo je na idućem storiju uz fotografiju novog Rolex-a.

Za kraj je upitala svoje pratitelje što misle tko joj je kupio ove skupocjene poslove, a onda otkrila da si je sve priušila sama.

- Preponosna na sebe - napisala je.

Podsjetimo, Lucija je prošle godine, prije drugog pandemijskog vala, otvorila novi salon čija je glavna djelatnost podizanje obrva. Trenutno ima dva salona, a planira napraviti i edukacijski centar. Uz to privodi kraju i posljednju godinu na diplomskom studiju.

POSEBNI DETALJI Grubnić se zahvalio Momčilu na na daru i otkrio neobičnu vazu

- Smatram da je ženama teže biti u biznisu zbog brojnih faktora. Od žene se još očekuje i da odvoji vrijeme za nokte, frizure, ali i kućanske poslove, kuhanje... No, osobno se ne susrećem s predrasudama s obzirom na to da sam jako fokusirana na posao pa shodno tome možda i ne čujem neke komentare - priča Lucija tada za Story.

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Idi na 24sata

Komentari 187

  • Neprikladan 27.04.2022.

    Tko zna šta je ona podizala za BMW i Rolex?! Moš mislit obrve! Koliko hiljada ih trebaš podići?!

  • damir.borcek@gmail.com 27.04.2022.

    Ja mislim da ti je to sve kupio zidar

  • LOST034 27.04.2022.

    Zašto ja sada to moramo znat?Dali mislite da mene to zanima?Da bog da se slupala s tim traktorom od auta da više ne čitam ove gluposti,namjerno plasirate ovakve vjesti smrtnicima 24 sata je najviše doprinosi poremećenom sistemu vrjednovanja neznam dali bi ljudi sada trebali bit oduševljeni,ljubomorni ili šta nakon šta ovo pročitaju evo ja sam oduševljen wau svaka čast 

Komentiraj...
Vidi sve komentare