To je to što me zanima!

Kći srpskog košarkaša Nikole Jokića ima neobično ime. Dobila ga prema Balaševićevoj pjesmi

Jokić i njegova supruga Natalija nikad nisu skrivali da su veliki fanovi Balaševića, a Olivera Balašević otkrila je i da je Đorđe obožavao Jokića
Vidi originalni članak

Srpski košarkaš Nikola Jokić (28) jedan je od najuspješnijih sportaša današnjice, a u posljednje je vrijeme u centru pozornosti javnosti. Brojni se tope na prizore Jokića i njegove dvogodišnje kćerkice, koja je slavila s tatom nakon osvajanja NBA prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nikola je od 2020. godine u sretnom braku sa suprugom Natalijom Jokić s kojom ima kćer Ognjenu i one su mu najveća podrška i često ga bodre na utakmicama.

OBITELJ PRIJE SVEGA Oduševio žene diljem svijeta: Evo kako Jokić pokazuje ljubav supruzi prije svake utakmice

Roditelji su postali u rujnu 2021. godine, a beba je dobila staro neobično ime Ognjena. Malena djevojčica ime dijeli s jednom pjesmom Đorđa Balaševića.

Jokić i njegova supruga Natalija nikad nisu skrivali da su veliki fanovi Balaševića, a Olivera Balašević otkrila je i da je Đorđe obožavao Jokića.

Prisjetimo se, košarkaš je iskazom ljubavi i privrženosti prema obitelji iznenadio Amerikance, ali i obožavatelje diljem svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Aurora2 14.06.2023.

    Brojni se tope na prizoru obitelji Jokića i njegove kćerkice ,ti isti koji se toliko tope tom prizoru ovdje najčešće na vašim portalima pljuju na obitelji HR. uspješnih sportaša ,posebno obitelji nogometaša ,tada takve komentare ostavljate bez brisanja 

  • 14.06.2023.

    Ili si čovjek ili nisi, nema dalje. Sretno mladoj obitelji.

  • MaraMaraMara 14.06.2023.

    Ne pratim košarku, ali zadnjih dana sam čitala o njemu i sve što mogu reći je da sanjate i svaki dan radite na ostvarenju svojih snova. Od debeljuškastog dječaka sa kojim nitko nije htio na basket, do najboljeg igrača. Čestitam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare