To je to što me zanima!

Kći legendarnog Gascoignea: Zbog povećanja stražnjice i grudi umalo sam izgubila život!

Bianca Gascoigne u intervjuu za britanske medije upozorila je mlade djevojke da ne odlaze pod nož olako. Ona je prvi put grudi povećala s 18 godina, ali tu je odluku zažalila...
Vidi originalni članak

Njezin otac Paul (53) jedan je od najboljih nogometaša u povijesti Engleske. Rekli bi i najekscentričniji, ali 'motali' su se u engleskom nogometu svakakvi likovi... I dok dobri stari Gazza ide iz jednog rehabilitacijskog programa u drugi, njegova posvojena kći Bianca Gascoigne (34) godinama se pokušava probiti u svijetu showbizza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U manekenskim vodama je od 18 godine, a zadnjih 16 godina svako malo se vraćala na operacijski stol zbog 'uljepšavanja'. Nekoliko je puta bila na povećanju grudi, podignula je i stražnjicu, botokse i ostale 'manje' stvari da ne spominjemo... A sad je u velikom intervjuu za The Sun otkrila kako je zbog silnih operacija umalo preminula...

- Znala sam da sam pretjerala, pa sam otišla na operaciju smanjenja grudi. Bila sam pod anestezijom i ne sjećam se ničega, ali kad sam se probudila rekli su mi da je jedan od implantanata puknuo i da su posljedice mogle biti užasne da se to nije primijetilo - rekla je Bianca.

Odlučila je upozoriti i mlađe cure na moguće komplikacije kod operacija.

- To nikako nije brz odgovor na vaše probleme. Jako je skupo, potrebno je mnogo novca za stalno ponavljanje zahvata, a uz to može biti i opasno. 

Bianca je ovog ljeta uživala po cijeloj našoj obali. Na more je došla s dečkom, fitness trenerom Krisom Boysonom, a brojne pratitelje na društvenim mrežama izvještavala je o svakom koraku.

GENNARO GATTUSO: 'Gascoigne mi se prvog dana u Rangersima pos*ao u čarape...'

Tako je podijelila i kako uživa u luksuznoj vili s bazenom, a fanove je 'počastila' i s nekoliko fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu. 

S ocem Paulom ima odnos pun uspona i padova, nekoliko puta ga je javno molila da se zauvijek odrekne alkohola, no mnogi smatraju kako je na taj način samo privlačila pažnju na sebe....

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Čeljo Brtika 01.01.2021.

    Najbolje izgleda na ovoj zadnjoj slici

  • Trump Jong Un 01.01.2021.

    Svugdje trpaju plastiku osim u glavu, tamo više nema mjesta

  • Dalibor0704 01.01.2021.

    Očito nemaš dovoljno u glavi za život, pa si investirala u ono važnije. Kada ti stražnjica postigne veličinu kita, a cice budu kao stratosferski baloni, biti ćeš najsretnija na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare