To je to što me zanima!

Kći Brucea Willisa objavila fotke s tatom: 'Jako volim ovog tipa'

Glumcu je dijagnosticirana demencija prije dvije godine, a kratko prije toga se povukao iz svijeta glume jer se bori i s afazijom, poremećajem govora
Vidi originalni članak

Hej, jako volim ovog tipa i osjećaji u ovom razdoblju teška su stvar, ali sam tako zahvalna što sam ih pustila da teku kroz mene umjesto da ih izbjegavam!, napisala je Tallulah Willis u opisu niz fotki koje je objavila na društvenim mrežama. Na njima pozira s ocem, Bruceom Willisom (69).

OBJAVILA FOTKU Kći Brucea Willisa progovorila o njegovom zdravstvenom stanju

Osvrnula se i na teško razdoblje kroz koje prolaze zbog glumčeve dijagnoze.

Nedavno je Tallulah otkrila kako se glumac osjeća.

- On je sada stabilno, što je u njegovom slučaju vrlo dobro, ali svejedno nam je teško. Ima bolnih dana, ali dijelimo toliko ljubavi, sve mi je ovo pokazalo da ni jedan trenutak ne uzima zdravo za gotovo. Stvarnom mislim da bi bili jako dobri prijatelji i da je on jako ponosan na mene - ispričala je, piše Fox News.

BORI SE S DEMENCIJOM Brucea Willisa fotkali u rijetkom izlasku, a njegov tužni pogled mnogim fanovima slama srca

Nedavno su glumca fotografirali u automobilu dok se vozio na suvozačkom mjestu u Brentwoodu, a njegov pogled mnoge je obožavatelje rastužio.

Zvijezdi filma 'Umri muški' dijagnosticirana je frontotemporalna demencija - najčešći oblik demencije s ranim početkom. Prije toga mu je dijagnosticirana afazija, oblik bolesti koji uzrokuje kognitivne poteškoće, odnosno utječe na govorne sposobnosti zbog čega se morao povući iz svoje profesije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare