To je to što me zanima!

Kćeri Brooke Shields ljute na nju zbog dokumentarca: 'Nisu znale da ću otkriti detalje silovanja'

U iskrenom filmu, Brooke je otkrila da su je silovali ubrzo nakon što je diplomirala na koledžu 1987. godine
Vidi originalni članak

Glumica Brooke Shields (57) izjavila je kako je imala probleme sa svojim kćerima, Rowan Francis (19) i Grier Hammond (16) jer ih nije upozorila na mračne detalje koje je iznijela u svom novom dokumentarcu 'Pretty Baby'.

- U dokumentarcu ima puno toga o čemu one nisu imale pojma - rekla je bivša manekenka i glumica za People. 

'ŽIVIM U SKLADU SA SVOJIM TIJELOM' Brooke Shields (56) o putu do samopouzdanja: 'Osjećam se vrlo seksi, bez obzira na godine'

Kćeri, koje inače dijeli sa suprugom Chrisom Henchyem (58) nisu bile oduševljene što ih majka nije informirala dovoljno o svojoj prošlosti.

- Upala sam u probleme s njima jer su bile ljute što ih nisam o svemu obavijestila - poručila je Brooke i objasnila kako je ovo za nju bilo važno iznijeti u javnost jer su to teme o kojima se mora pričati.

GLUMICA IZ PLAVE LAGUNE Brooke slomila bedrenu kost, u 56. ponovno mora učiti hodati

- Ali nepotrebno je reći da je ovo sada otvorilo neke druge razgovore među nama. One su ipak mlade cure, trebaju znati te stvari - pojasnila je američka glumica.

U iskrenom filmu, Brooke je otkrila da su je silovali ubrzo nakon što je diplomirala na koledžu 1987. godine. Prisjetila se da se pokušavala vratiti u Hollywood u svojim 20-ima nakon studija na Sveučilištu Princeton i da je večerala s muškarcem kako bi razgovarali o mogućim glumačkim projektima. On, kojeg nije identificirala, navodno ju je uvjerio da se vrati u njegov hotel, gdje je tvrdio da će joj pozvati taksi.

ISPRIČALA U DOKUMENTARCU Brooke Shields otkrila da su je silovali: Skamenila sam se i molila da ostanem živa i izađem

- Popela sam se u hotelsku sobu, a on je nestao na neko vrijeme. Kasnije se vratio u sobu gol - prisjetila se Brooke.

- Nisam se toliko borila. Nisam. Samo sam se potpuno smrznula. Mislila sam da je jedno 'Ne' trebalo biti dovoljno i samo sam pomislila 'Ostani živa i bježi van', i jednostavno sam se isključila - dodala je i priznala da dugo nije procesuirala napad te je u jednom trenutku čak okrivila sebe. 

- Ovo je nešto što se događa otkad je svijeta i vijeka i opasnije je nego ikada - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare