To je to što me zanima!

Katy Perry, prirodu deri! Novim spotom možda uništila poznati park prirode, otvorena i istraga

U novom spotu vidi se kako pleše i skače na različitim lokacijama uključujući sustav dina na otoku Espalmador, unutar područja omeđenog užadima koji pokazuju da je prolaz zabranjen
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Katy Perry (39) snimila je novi spot za pjesmu 'Lifetimes' na otocima Ibiza i Formentera, jednom od ekološki najvrjednijih prostora španjolskih Balearskih otoka.

U priopćenju za javnost, koje je objavljeno danas, Odjel za okoliš regionalne vlade Baleara rekao je da produkcijska tvrtka nije zatražila potrebno odobrenje za snimanje glazbenog spota, navodi El Pais

BRESKVICA U VODICAMA Srpska pjevačica puni baterije na Jadranu! Uživala na balkonu, a kasnije pozirala u mini badiću

U novom spotu vidi se kako pleše i skače na različitim lokacijama, uključujući urbana područja, noćni klub, ali i u prirodnim okruženjima, uključujući sustav dina na otoku Espalmador, unutar područja omeđenog užadima koji pokazuju da je prolaz zabranjen. 

Odjel za zaštitu okoliša priopćio je da radnje ne predstavljaju 'zločin protiv okoliša', već povredu, budući da se snimanje fotoreportaža ili videa 'može odobriti' na zahtjev. 

PEDRO, PEDRO, PEDRO Sigurno ste čuli pjesmu 'Pedro'! Otpjevala ju je 'prva Lady Gaga' još 1980., evo o čemu se radi

Pored poznate plaže Ses Illetes u Formenteri, dine Espalmadora čine najbolje očuvani sustav dina na Balearskim otocima i imaju 'veliku ekološku vrijednost', navodi regionalna vlada Baleara na svojoj turističkoj web stranici. 

S'Espalmador je privatni otočić smješten sjeverno od Formentere i dio je prirodnog parka Ses Salines de Ibiza i Formentera od 1980. godine.

 
Idi na 24sata

Komentari 4

  • barba1 14.08.2024.

    Čuj uništila poznati park prirode, pa nije ga zapalila da više ne postoji. Nedozvoljene radnje, prekršaji i zato je platila kaznu.

  • Povišica od dve iljade 13.08.2024.

    Co2 otisak joj dubok

  • XM12 13.08.2024.

    To je stara vijest. Za taj prijestup platila je kznu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare