To je to što me zanima!

Kate Winslet otkrila detalje o sceni s vratima iz Titanika: Leo je klečao, do struka je bio u vodi

Bazen je bio do struka. Leo je, bojim se reći, bio na koljenima. Ne bih trebala to govoriti, Jimmy Cameron će me nazvati, kroz šalu je rekla glumica Kate Winslet koja je glumila u filmskom klasiku 'Titanic'
Vidi originalni članak

Holivudska glumica Kate Winslet (48) ispričala je zanimljiv detalj tijekom snimanja kultne scene s daskom na vodi u filmu 'Titanik' u kojoj glumi s Leonardom DiCaprijem (49).

IMAO JE 81 GODINU Preminuo je Wilbur H. Jennings, autor hita 'My Heart Will Go On' iz nagrađivanog filma 'Titanic'

Glumica je bila na premijeri svog novog filma 'Lee', a otkrila je da voda nije bila ni približno duboka kako je to gledateljima izgledalo na ekranu.

- Da razbijem iluziju, bazen je bio do struka u tom trenutku - poručila je Kate. 

Istaknula je i da je bilo vrlo jednostavno ući i izaći iz bazena kako bi otišla u kupaonicu tijekom snimanja.

OKRENUO SE NOVOJ ULOZI Od zavodnika i Jamesa Bonda do homoseksualca i ovisnika: 'Craig je u 'Queeru' ogoljen...'

- U svakom slučaju, da. Dakle, bazen je bio do struka. Leo je, bojim se reći, bio na koljenima. Ne bih trebala to govoriti, Jimmy Cameron će me nazvati - našalila se Winslet.

- Zapravo, ono što je bilo nevjerojatno u vezi s rubovima bazena je da je to bio 'beskonačni' bazen. Dakle, stalno je tekla voda i mogli ste čuti stalni zvuk vode - ispričala je.

ISPRED NJEGA JE SAMO 'IT' Nastavak 'Bubimira' napunio kino blagajne: Čak 145 milijuna dolara zarade u prvom vikendu

Winslet se prisjetila i kako se ušuljala u kino u New Yorku kako bi prvi put pogledala Titanic s dvoje prijatelja. Na premijeru filma nije došla.

- Kad je premijerno prikazan u Londonu, stvarno sam bila loše. Imala sam strašno trovanje hranom i zapravo sam bila u bolnici u Londonu, stvarno čudno. A kad je izašao u SAD-u, bila sam na sprovodu dečka - objasnila je britanska zvijezda.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare