To je to što me zanima!

Kate Middleton želi na paradu! Otkrili gdje bi se mogla pojaviti

Brojni su očekivali da će Kate sudjelovati u tradicionalnoj paradi sredinom lipnja. Međutim, iz palače su potvrdili da se neće pojaviti zbog svog zdravstvenog stanja
Vidi originalni članak

Buckinghamska palača je u četvrtak potvrdila da se princeza Kate Middleton (42) neće pojaviti na paradi koja će se održati sredinom lipnja, zbog borbe s rakom. Međutim, kako sada navodi Daily Mail, Kate razmišlja o tome da ipak sudjeluje u paradi. Navodno bi se mogla s obitelji pojaviti na balonu nakon 'Trooping the Colour' ceremonije, ako se bude osjećala dovoljno dobro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kate se neće pojaviti na tradicionalnoj probi za paradu 8. lipnja, gdje je trebala salutirati javnosti zbog svoje uloge kao pukovnice irske garde. Isti će ju dan zamijeniti general pukovnik James Bucknall, a princeza će se dužnostima vratiti kada joj doktori to dopuste.

SVI JU PODRŽAVAJU Kate Middleton s obitelji viđena u javnosti, a palaču preplavila pisma: 'Žele joj da brzo ozdravi'

Na paradi će se pak pojaviti kralj Charles, koji također boluje od raka, ali će se ove godine malo odmaknuti od tradicije. Umjesto na konju, kralj i kraljica Camilla će biti u kočiji, što je, vjeruje se, preporuka doktora zbog njegove dijagnoze. 

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci su iz britanske vojske priopćili da će se princeza pojaviti na paradi. Zbog toga je javnost bila izrazito sretna te su očekivali da će se to zaista i dogoditi. Međutim, Kensingtonska palača je ubrzo demantirala izjavu vojske.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare