To je to što me zanima!

Kate Middleton se priprema za ulogu buduće kraljice, ali muči ju jedna stvar: Ima veliku tremu

Njezina empatija osvojila je čak i one koji nisu njihovi veliki obožavatelji, a posebno ju vole djeca i mladi
Vidi originalni članak

Sljedeći na redu za tron je Princ William (41), a s njime će Kraljevstvom zavladati i njegova supruga Kate Middleton (41). U dinastiju Windsor ušla je 2011. godine i od tad marljivo ispunjava svoje zadatke. No, buduća kraljica je suočena s problemima koje je čekaju kada dođe na prijestolje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vojvotkinju mnogi smatraju najpozitivnijim likom u kraljevskoj obitelji, iako je ušla tek 2011. godine. Njezina empatija osvojila je čak i one koji nisu njihovi veliki obožavatelji, a posebno ju vole djeca i mladi.

- Kate je najbolja stvar koja se mogla dogoditi kraljevskoj obitelji - rekao je bivši dopisnik BBC Royala.

Iako se savršeno uklopila u kraljevsku obitelj, nju muče problemi koji dolaze uz ulogu buduće kraljice. Naime, princeza Kate ima problem s javnim govorima jer osjeća veliku tremu, prema pisanju MyLondon

U dokumentarcu 'Princess Catherine – A Queen in Waiting' novinarka Ashley Pearson otkrila je da se Kate Middleton oduvijek bori s javnim govorima:

STROGA PO POTREBI Možda se Kate predstavlja kao vesela i skromna, ali je svjesna da bi mogla jednom imati krunu

- Kate nije mogla reći više od četiri ili pet riječi a da ne pogleda svoje bilješke da zna što slijedi. Za svoj prvi govor, koji je održala kao vojvotkinja, dobila je mnogo kritika u tisku - rekla je novinarka. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare