To je to što me zanima!

Karmela Vukov Colić proslavila rođendan: 'Privilegija je stariti'

Bivša HRT-ova voditeljica proslavila je 56. rođendan, a brojni su joj čestitali u komentarima i poželjeli sve najljepše
Vidi originalni članak

Privilegija je stariti. A stariti i biti okružen ovako divnim ljudima je blagoslov i velika sreća. Zato hvala jer vas ima i jer vas imam, napisala je Karmela Vukov Colić u opisu najnovije fotografije na kojoj pozira uz tortu i šampanjac. Poznata voditeljica proslavila je 56. rođendan.

POVODOM DANA DRŽAVNOSTI Karmela Vukov Colić podijelila fotke s ratišta: 'Ne znam ni jesu li svi ovi ljudi još uvijek živi...'

Brojni su joj čestitali u komentarima i poželjeli sve najljepše povodom rođendana. 

Nedavno se Karmela prisjetila dana kad je radila kao ratna reporterka u Šibeniku. Povodom Dana državnosti, bivša HRT-ova voditeljica podijelila je sa svojim pratiteljima fotografije koje su nastale dok je izvještavala s ratišta. 

Objavom je oduševila svoje pratitelje na Instagramu.

- Karmelu za ravnateljicu HRT-a. Neka nam Bog čuva i blagoslivlja naše branitelje, i sve ljude, neka nam čuva našu domovinu i našu djecu - pisali su joj.

UŽIVA U PORTUGALU Karmela Vukov-Colić pohvalila se fotografijama s putovanja

Inače, Karmela Vukov-Colić napustila je radno mjesto na HRT-u 2019. godine, nakon čak tri desetljeća, što je bila velika promjena. Nakon toga se zaposlila na katoličkoj televiziji Laudato, da bi kasnije postala direktorica u sektoru turizma.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lanai goga 10.07.2024.

    Bravo karmela bez plastike si i cisto prirodna jer ono sto jesi jesi i bez plastike dobra vrijedna pazljiva i obiteljska zena ne kao ove plasticnjace danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare