To je to što me zanima!

Karlo je zaradio 37 bodova u 'Večeri za 5', Zvonko mu dao 9: 'Ne mogu ti dati 10 jer si muško'

Karlo Milinković se za dobru atmosferu odlučio boriti svinjskim rebrima, mozzarellom, krumpirima, bananama, medom, rajčicom i senfom
Vidi originalni članak

Poduzetnik Karlo Milinković ekipu je ugostio drugog dana turopoljskog tjedna 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobio je 37 bodova te trenutačno dijeli prvo mjesto s Brankom.

- Čista desetka, domaćin vrh, opustio se, pravi je domaćin. Predjelo odlično, glavno jelo 'uh', anđeli ga jeli - otkrio je Ivan.

- Sve mi je bilo presavršeno - dodala je Branka, koja je također dala domaćicu deset bodova.

- Sve je bilo u redu, a predjelo jednostavno - zaključila je, pak, Lea koja je udijelila svega osam bodova Karlu.

Devet bodova dobio je od Zvonka, koji je objasnio: 'Bio si odličan, ali brate, muškarac si, ne mogu ti dati deset. Točka'.

 Pripremu večere Karlo je započeo glavnim jelom nazvanim 'Gas do daske 2'.

- Kad bi bilo graha na popisu namirnica, razumio bih - jasan je bio Zvonko.

- Dobro svinjsko pečenje - dodala je Lea.

Zaista, Karlo je pripremio rebarca i krumpire. Za glavno jelo inspirirao ga je prijatelj. Za desert - 'Ljubavne instrukcije', odlučio je napraviti palačinke.

- Fina je banana i oguljena, a i u sladoledu - otkrio je Zvonko o desertu, predosjećajući ispravno da će u njemu biti banane.

TUROPOLJSKI TJEDAN Karlo će u 'Večeri za 5' zbuniti Zvonka sastojcima: 'Gdje će tu sad med? Svinjetina, med?'

Za kraj, Karlo je pripremio predjelo nazvano 'Dobar dečkić'.

- Sam naziv mi ništa ne odaje, ali pretpostavljam da su tu rajčice, mozzarella... - ocijenila je Lea.

- Naziv odličan - asocijacija nikakva - zaključio je Ivan. 

Nakon što je napravio jela, Karlo se okrenuo pripremi aperitiva i dočeka gostiju. Ekipu je okupio za svojim stolom i ponudio ih aperitivom - domaćim likerom od aronije te domaćom šljivovicom. Dečki su pili šljivovicu, a cure aroniju te je Zvonko odmah ustvrdio:

'Karlo je napredovao u odnosu na jučer, bio je opušteniji, ugodno nas je dočekao. Možda je bila mrvica treme, ali znatno manje nego jučer'.

Pohvale je dobio na samom aperitivu, a onda je uslijedilo predjelo - 'Dobar dečkić'. Jelo inspirirano boravkom u Napulju stiglo je u vidu bruschetta s rajčicom i mozzarellom.

- Oku zanimljivo, jako - komentirao je Ivan izgled predjela.

- Ukusno, fino, nemam primjedbe. Nije komplicirano, ali to što je složio bilo je ukusno - dodao je Zvonko.

- U principu sve što volim, super za predjelo - zaključila je Branka. 

Glavno jelo iduće je stiglo pred ekipu - krumpiri i svinjetina.

- Super je izgledalo, super posloženo, ne znam da li mu je još tko pomogao u tome ili je sve sam odradio, ali odlično - komentirao je Zvonko izgled glavnog jela.

- Svatko sebi sudi, ali meni je ovo vrh - dodao je Ivan tijekom večere, pun riječi hvale.

- Med mi je stalno bio u mislima, da ih ne zalije hrpom meda. Međutim, nije to bilo tako, umjereno je stavio med, senf, napravio je fini začin, premaz, točno po mjeri - zaključio je Zvonko. 

Za kraj, pred ekipu je stigao desert 'Ljubavne instrukcije'.

- Desert je ok izgledao, makar sam očekivala bananu u komadu - komentirala je Branka.

- Ono što sam vidio na tanjuru, to sam osjetio i na nepcu, fini ukus, tečno, kalorično, za muškarca - dodao je Zvonko.

- Karlo je išao na zicera, proteinska palačinka čas uspije, čas ne. Dosta je pucao na sigurno za ovu večeru - zaključio je Ivan.

Uskoro je Karlo ekipi udijelio prigodne poklone, a za kraj je izostalo iznenađenje.

- Iznenađenje je da iznenađenja nema - otkrio je Karlo ekipi. U zadnji čas mu je iznenađenje odustalo pa je Karlo umjesto toga ekipu pozvao na piće u svoj kafić.

- Morat ćemo na piće i tako obići njegov posao, dati mu podršku - zaključio je Zvonko.

Ekipa je zdravicom tako zaključila ugodnu večeru. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KusNjega 19.11.2024.

    Hajde Zvonkec iziđi iz ormara već jednom!!

  • polizi mi 19.11.2024.

    Zvonko💩💩💩💩

Komentiraj...
Vidi sve komentare