To je to što me zanima!

Karijeru je započeo sa 17, bio na odvikavanju: Sada je u sretnom braku s ljubavi iz mladih dana

Najmlađi dobitnik Oscara danas slavi poseban dan, a njegov obnovljeni odnos s pjevačicom J.Lo najčešća je tema javnosti
Vidi originalni članak

Holivudski glumac i redatelj Ben Affleck čija je obnovljena veza, sad već i brak, s latino divom Jennifer Lopez (54) izazvala veliko zanimanje javnosti, danas slavi 51. rođendan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošle godine svoj okrugli rođendan glumac je proslavio sa suprugom Jennifer Lopez i tako zaustavio glasine o prekidu. Iako su brojni mediji nagađali da se par razilazi zbog nesuglasica, čini se da ljubav ipak i dalje traje. 

Affleck je svoju karijeru započeo sa samo 17 godina kada se prvi puta na TV-u pojavio u reklami za 'Burger King' 1989. godine te dobio svoju prvu ulogu u seriji 'The Voyage of the Mimi'.

Najmlađi je dobitnik nagrade Oscar i to za najbolji scenarij za film 'Dobri Will Hunting'. Napisao ga je s najboljim prijateljem i glumcem Mattom Damonom (52) koji je u filmu ujedno glumio i glavnog lika.

On i Ben osvojili su Hollywood kad su glumili u filmu 'Školske veze', također u glavnim ulogama. Nakon tog filma Ben se upustio u redateljske vode, a paralelno je pohađao studij u Los Angelesu kojeg je uspješno završio 2013. godine. 

Glumac je zaredao nekoliko dobrih filmova, poput 'Pearl Harbor' , 'Armageddon' i 'Superman', koji su ga proslavili na svjetskoj razini. Kasnije je smanjio tempo glume i posvetio se vlastitim projektima.

Benove intimne veze postale su jedna od najčešćih tema Hollywooda. Najzanimljivija veza koju je javnost pratila je veza između njega i Jennifer Lopez.

Nakon zajedničkog snimanja filma 2002. godine počeli su romantičnu vezu i bili su korak do vjenčanja. No, do toga ipak nije došlo. Affleck je prohodao s glumicom Jennifer Garner s kojom se i 2005. godine tajno vjenčao na Karibima. Zajedno imaju troje djece, Violet (17), Seraphinu (14) i Samuela (11).

Proveli su deset godina u braku i, iako je razlog rastave ostao nepoznanica, Afflecka su često viđali u alkoholiziranom stanju, zbog čega se nagađalo da je upravo to bio povod za prekid. 

No, ostali su u dobrim odnosima te se Jennifer o Benu brinula i nakon razvoda i bila mu je golema podrška tijekom njegovog odvikavanja. 

JLO BILA S NJIMA Ben Affleck izveo kćer Violet na zabavu, svi ostali u šoku: 'Ista Jennifer, mislio sam da je ona'

Prošle godine Ben se vratio staroj ljubavi Lopez te su se ubrzo i vjenčali, što je razveselilo njegove obožavatelje. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Tia907 15.08.2023.

    Sretnom??

  • mily 15.08.2023.

    vraški zgodan muškarac:)

  • mars7 15.08.2023.

    ne bi se čudio da opet prekinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare