To je to što me zanima!

Kaos na doručku zbog jednog komada pite: 'Svi ste egoisti!'

Ako si dijelila, onda dijeli podjednako, nemoj u jedan tanjur natrpati kilu, a u drugi 20 deka, kazao je Srećko, kandidat reality showa 'Farma'
Vidi originalni članak

Budući da je Lucija iznevjerila gazdaričino povjerenje u reality showu 'Farma', izbačena je iz kuhinje, a za glavnu kuharicu je postavljena Matea

'FARMA' Maja Milišić napustila farmu i poručila Mateju: Nisi muškarac

- Razlog zbog kojeg su me izbacili iz kuhinje je taj što sam si dobra s nekima s kime si oni nisu dobri - zaključila je Lucija, aludirajući na gazdaricu Kristinu i Roberta. Kada je došlo vrijeme doručka, Matea je dijelila komade pite, pokušavajući nikoga ne zakinuti, ali nekako je baš Srećko naletio na najmanji komad. 

- Pa jel' ovo primjereno za mene? Mislim, nemoj se ljutit na mene, ali... - priupitao ju je Srećko pokazujući joj tanjur. Matea mu je odbrusila da je ona samo rezala, a da nije dijelila tanjure po stolovima, nakon čega je krenula burna svađa. 

- Ako si dijelila, onda dijeli podjednako, nemoj u jedan tanjur natrpati kilu, a u drugi 20 deka - kazao je Srećko, a Matea se pravdala da su svi koji su bili u kuhinji tada dijelili i gledali da bude jednako. 

'FARMA' Ivan želi van, a Roberto ga nagovara: 'Stavi me za gazdu'

Svađa je eskalirala do trenutka kada su i Matea i Srećko odgurnuli svoje tanjure odbijajući jesti. 

- To je neljudski, nehumano, nenormalno i degenerički! Ne smijemo se tako ponašati! Dok smo ovdje, svi moramo biti ravnopravni - proderao se Ozren na farmere te zaključio: 'Ajmo ovako! Svi gledate sebe. Previše ste svi egoisti. Svi gledaju sebe tko je koliko povrijeđen. Treba gledati na kolektiv'.

OVO JE ŽIVI UŽAS: Zastrašujuća istinita priča iza filma The Nun!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Lorainne 10.10.2018.

    Mene zanima zasto se to uopce prikazuje ako ne ide uzivo...ili bar da su tamo pa da traje jos... Nego oni kako ispadaju, piskaraju po fejsu pa se svi navuku i otkriju da su svi vani... Teska glupost. Trebaju oni zivjet tj jest na temelju svojih radnih zasluga, koliko napravis, toliko i imas, a ne ovako da jos imaju vremena i za svadjanje i tracanje!

  • maristra9 09.10.2018.

    Farmeri su jednostavno čisti promašaj, nedorasli su zadacima, odgovornost nikakvu nemaju, lijeni su do bola, a htjeli bi dobro papati i izležavati se. A trač im je osnovna zanimacija. Strašno!

  • exer555 09.10.2018.

    Najjača mi je ova sa ovom gornjom ćubom.... Ko mister burns iz simpsona

Komentiraj...
Vidi sve komentare