To je to što me zanima!

Kandidati ne smiju više ovako: 'Rezultati na vagi su loši, očito imate problema u kuhinji...'

Čini se da kandidati 'Života na vagi' u nečemu griješe kad je riječ o prehrani i upravo će zato nutricionistica Martina održati još jedno predavanje na tu temu
Vidi originalni članak

Premda su se u prošloj epizodi 'Života na vagi' mnogi parovi izgubili manje od dva posto tjelesne mase i bili ispod žute linije, Nikolina i Maja imale su najlošiji rezultat i glasanjem je odlučeno da Maja napušta show. To nije bilo obično glasanje zato što je Nina kroz plač molila ekipu da napišu njezino ime jer joj previše nedostaje obitelj, no prije odustajanja od showa, odlučila je popričati s trenerima.

- Rezultati na vagi su bili loši, znate što slijedi ako ovaj tjedan ne date sve od sebe? - zanimalo je Mirnu jesu li kandidati svjesni da njihova priča vrlo brzo može završiti.

'ŽIVOT NA VAGI' Nina oplakala glasanje, a Maja otišla kući: 'Riješit ću to vani!'

- Pa da, ispadamo, kući idemo. Ne mogu pobjeći od toga da me ne dira - komentirala je Larisa, a i ostali slično razmišljaju.

- Došli ste u 'Život na vagi' gubiti kilogram tjedno? To može i mora biti bolje - nastavio je Edo i zaključio: 'Nešto nedostaje. Očito imate problema u kuhinji.'

U kuhinji su danas Nikolina, Larisa i Mateo, koji je čitao što imaju za ručak i doručak. Larisa je otkrila da se njih troje dobro slažu prilikom pripreme jela, a Nikolina smatra da je najveći problem među ekipom to što se neki miješaju u kuhanje.

- Ne mogu se strpjeti da čovjek to postavi, skuha i da ih pozove da dođu jesti - objasnila je i naglasila da Larisa to prva radi, a drugima pametuje. Mateo se složio da u kuhinji smiju biti samo oni koji kuhaju i da će sigurno imati sastanak u vezi toga.

Čini se da kandidati u nečemu griješe kad je riječ o prehrani i upravo će zato nutricionistica Martina održati još jedno predavanje na tu temu, a kako bi im malo ublažili nostalgiju za najbližima - jedan od natjecatelja dobit će priliku za videopoziv s dragom osobom!

'ŽIVOT NA VAGI' Treneri zabrinuti za Ivicu: 'Vani neće uspjeti skinuti kilograme'

- Sve što trebate kako biste došli do ove nagrade je jesti - i to više od drugih! - objasnila je Marijana i pokazala bazen pun bombončića!

- Tu bih ronila! U bazenu nisam, ali tu bih ronila - kroz smijeh je komentirala Alina.

Hoće li kandidati dogovoriti oko recepata, tko će pojesti najviše bombona i što će odlučiti Nina - ne propustite pogledati večeras u 21.15 sati na RTL-u ili već danas na platformi Voyo!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Gavran13 02.10.2024.

    I manje cmizdrenja za doma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare