To je to što me zanima!

Kakva razlika! 'Žena mačka' je pokazala kako je izgledala prije brojnih plastičnih operacija...

Jocelyn Wildenstein je na društvenim mrežama čestitala je svojoj kćeri Diani rođendan te objavila fotografiju iz perioda kada je Diane bila još beba. Mnogi su primijetili veliku razliku u licu same Jocelyn
Vidi originalni članak

Jocelyn Wildenstein (84) jedna je od slavnih dama koje su poznate po brojnim plastičnim operacijama koje su im u potpunosti promijenile izgled. Ona je postala poznata 90-ih nakon razvoda od milijardera Aleca Wildensteina, a u brakorazvodnoj parnici je od bivšeg supruga dobila milijune dolara. 

Osim bogatska, Jocelyn je poznata i po brojnim plastičnim operacijama, a u ponedjeljak je na Instagramu podijelila fotografiju i čestitala svojoj kćeri Diane rođendan. A mnogi su primijetili i da se radi o fotografiji koja je očito nastala prije nego što je Jocelyn otišla na plastične operacije. 

U NEW YORKU Milijarderka fotošopirala fotke za Instagram, a fotoreporteri su sada ulovili kako zaista izgleda

Bogatašica na fotki drži svoju kći u naručju, a lice joj izgleda neprepoznatljivo. 

Prošlog ljeta Wildenstein je rekla za strane medije da je 'potpuno švorc' i da osam godina nije imala nikakav prihod nakon što je obitelj njenog pokojnog bivšeg muža odlučila da joj više neće plaćati godišnje 100 milijuna dolara, kako je bilo dogovoreno u nagodbi nakon razvoda. 

'IMAM ISTI NOS, OČI, USTA' Jocelyn Wildenstein izgleda zastrašujuće, no i dalje tvrdi: 'Nikada ništa nisam operirala'

Tada je Wildenstein dobila 2,5 miijardi dolara uz dogovor da će joj bivši muž isplaćivati svake godine po 100 milijuna dolara. Prošle godine je tvrdila i da je Alec pokušao kraj braka svaliti na nju i plastične operacije na koje je išla. 

POGLEDAJTE VIDEO: ZEČIĆ NAPRAVIO PANETTONE SENDVIČ

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zvrka1977 27.08.2024.

    I današnje cure nisu ništa naučile iz ovog primjera - i dalje preljepe žene imaju potrebu nešto mijenjati na sebi i unakažavati se (fileri, napumpana usta, obrazi...)

  • škemba 26.08.2024.

    Ista mačka ispod repa, nema što.

  • Vanessa89 26.08.2024.

    Ma sve to stoji ali zamisli potrošit milijune i milijune da bi izgledala tako?🥴

Komentiraj...
Vidi sve komentare