To je to što me zanima!

Kako će završiti timski izazov u 'MasterChefu'? 'Duša draga ima blagi živčani slom na galeriji...'

Nastavlja se timski izazov u kojem svoje snage odmjeravaju timovi chefova – Stjepanov u plavim pregačama, Goranov u zelenim, a Marijev u crvenim
Vidi originalni članak

Petar će priznati kako je očekivao da će timski izazov biti zahtjevan, ali nije mogao predvidjeti koliko će biti ispunjen adrenalinom.

'MASTERCHEF' Moris pokušao preuzeti glavnu riječ u zelenom timu, Sergio se suprotstavio: Zara je chef, ne ti

- Mislio sam da je timski izazov težak, ali ne da je ovoliko težak, da je ovoliko stresa i ovoliko adrenalina - reći će Petar koji je dio crvenog tima.

Tim chefa Marija predvodi Bonaventura koji je za sous chefa odabrao Doris te je njima glavna namirnica ricotta koju moraju uklopiti u menu talijanske gastronomije.

U plavom timu ovoga puta vladat će sloga, a njihov chef Sead će dati sve od sebe da se jelo završi na vrijeme i na način da svi članovi tima budu zadovoljni sa svojim zadacima. No neće svi timovi raditi tako složno, a različito gledanje na to kako treba voditi tim i dalje će biti kamen spoticanja u zelenom timu u kojem će Moris zadavati glavobolje Zari, ali ne samo njoj.

- Duša naša draga doživljava blagi živčani slom na galeriji - osvrnut će se Zara na jednog kandidata kojeg će posebno uzrujati Morisovo ponašanje.

MARIJA ISPALA IZ NATJECANJA 'Voljela bih da u MasterChefu pobijedi netko mlađi. A Doris? Pa imala sam neka saznanja...'

Koji će to kandidat biti, doznajte u novoj epizodi MasterChefa koja će otkriti i tko je novi pobjednik timskog izazova

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare