To je to što me zanima!

Kakav neugodnjak! Prva dama Francuske htjela primiti kraljicu za ruku, ona joj nije uzvratila...

Kraljica Camilla i Brigitte Macron doživjele su neugodan trenutak koji su snimili i fotografi
Vidi originalni članak

Kralj Charles i njegova supruga Camilla otputovali su u Francusku gdje su obilježili 80. obljetnicu Dana D. Tamo su se sastali s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom i prvom damom Brigitte. Kraljica i Brigitte doživjele su neugodan trenutak koji su snimili i fotografi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Camilla i Brigitte su položile vijence ispred spomenika britanske Normandije, nakon čega je prva dama htjela primiti kraljicu za ruku. Međutim, Camilla joj nije uzvratila te je svoje ruke držala uz sebe. Brigitte je ubrzo spustila svoju ruku, a potom su neko vrijeme šutjele sve dok se nisu ponovno pridružile svojim supruzima.

Iako na društvenim mrežama brojni bruje o potezu kraljice te pišu da je 'ponizila' prvu damu, ona se mora pridržavati brojnih pravila kao članica kraljevske obitelji. Nepisano je pravilo da kraljevska obitelj ne treba ići dalje od rukovanja, ali toga se ne drže svi. Princeza Kate Middleton i princ William često se grle sa svojim poznanicima, ali starije generacije se drže tog pravila.

POZNATO I KADA Buckinghamska palača oglasila se o zdravstvenom stanju kralja Charlesa: Vraća se dužnostima

Inače, osim neugodnog trenutka između kraljice i Brigitte se dogodila i još jedna nezgodna situacija. Naime, predsjednik je na ceremoniju kasnio 20 minuta, dok su ga kralj i kraljica čekali.

Kralju Charlesu je ovo bilo prvo putovanje u inozemstvo nakon što mu je dijagnosticiran rak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • fui24h 06.06.2024.

    Kako je francuska lijepo odjevena, imaju stila a ne ko naše balkanke

  • F 31.7 06.06.2024.

    A kaj sad plebejska polovnjača glumi kraljicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare