To je to što me zanima!

Kakav crnjak! Cher otkrila zašto izlazi samo s mlađim dečkima...

Cher je od početka 2023. u vezi s 40 godina mlađim reperom Alexanderom Edwardsom
Vidi originalni članak

Glazbenica Cher (77) već je neko vrijeme u vezi s reperom Alexanderom Edwardsom (38). Njihova je veza naišla na različite komentare zbog velike razlike u godinama, a Cher je sada otkrila je zašto voli izlaziti s mlađim muškarcima.

SNAHA OPLELA PO SVEKRVI 'Cher nije sposobna upravljati ni svojim poslovima. Ne vozi, ne kuha, a ni ne oblači se sama...'

- Razlog zašto izlazim s mlađim muškarcima je taj što su muškarci mojih godina stari i svi su mrtvi. Prije toga su bili prestrašeni prići mi. Mlađe muškarce su odgojile žene kao što sam ja - rekla je u jednoj emisiji. 

Inače, Cher i Alexander upoznali su se u rujnu 2022. godine, a kratko nakon su započeli vezu. Prekinuli su u svibnju 2023., ali su se i pomirili. Nakon što su ponovno započeli vezu je Cher rekla kako je sve to bilo neočekivano.

- Rekla sam prijateljicama, nemojte se zaljubiti u mlađe muškarce, prestare smo. I nemojte se zaljubiti preko poruke. Propala mi je teorija - rekla je ranije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • specijalka. 02.05.2024.

    Treba bome imat želudac za ono kaj je njoj ispod odjeće, a i za ovu klaunovsku facu.

  • EmillePalka 02.05.2024.

    Svaka čast babi što se još rado cepa! Tako treba! No to nisu njeni dečki, nego momci za novci. No i to štima. Samo nek se troši doklegod može. 👏👏👏👏

  • EmillePalka 02.05.2024.

    Ne izlazi ona s nikakvim dečkima! Nego plaća excort momke. To nisu njeni dečki, već plaćenici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare