To je to što me zanima!

Kad se Kate i William svađaju, leti perje: Princeza tretira muža kao dijete, ima jako kratki fitilj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njihove svađe ostaju u prostorima palače, a u javnosti se pojavljuju sa širokim osmijesima pa nije niti čudno što brojni smatraju kako se ne svađaju i kako im je brak savršen
Vidi originalni članak

Princ William (40) i njegova supruga, Kate Middleton (41), kažu mnogi, izgledaju kao par iz bajke, ali njihovi životi nisu niti približni onima iz priča. Baš poput drugih parova i ovaj kraljevski se raspravlja i svađa, piše Express.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako tvrde izvori iz Kensingtonske plače, princeza svog supruga tretira kao četvrto dijete i to zbog njegovih čestih nekontroliranih napadaja bijesa.

- Ona zna kako zaustaviti rasprave, ali imaju ih baš kao i svi drugi parovi - rekao je izvor.

OBJASNILA JE ZAŠTO Kate Middleton odbila dati svoj autogram djeci: 'Ne smijem...'

Princ William navodno je već dugo poznat kao osoba koja često mijenja raspoloženja pa među bliskim osobama nosi nadimak - kratki fitilj.

- Za razliku od 'običnih' parova koji se u jeku svađe gađaju tanjurima i vazama, Kate i William to rade nešto nježnije - s jastucima. Sve je pod kontroliranim uvjetima - rekao je kraljevski novinar Tom Quinn pozivajući se na neimenovani indiskretni izvor koji je radio u kućanstvu princa i princeze od Walesa.

Njihove svađe ostaju u prostorima palače, a u javnosti se pojavljuju sa širokim osmijesima pa nije niti čudno što brojni misle da je njihov brak savršen.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ispičutura 26.05.2023.

    Obitelj incesta i debila!

  • 25.05.2023.

    Bilo bi nenormalno ds se ne svađaju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare