To je to što me zanima!

Justin Bieber odao počast Liamu Payneu uz dirljivi video: Počivaj

Liam je 2017. opisao Biebera za magazin Rollercoaster kao 'sjajnog dečka s velikim srcem'. Na Liamovoj audiciji za X Factor članica žirija Cheryl Cole mu je čak rekla da misli kako izgleda poput Justina Biebera
Vidi originalni članak

Pjevač Justin Bieber (30) posvetio je dirljivu objavu Liamu Payneu, šest dana nakon njegove smrti. Bivši član grupe One Direction preminuo je u 31. godini nakon pada s hotelskog balkona u Buenos Airesu u Argentini.

RAZNOLIKA ZANIMANJA FOTO Što bi zvijezde bile da nisu slavni: Rozga bi već sada bila u mirovini, Bieber bi na Mjesec...

- Počivaj u miru, Liame - napisao je u ponedjeljak na videu, u kojem su prikazani cvjetni aranžmani i poruke, koje su Liamovi fanovi ostavili u čast pokojnog pjevača.

- Samo zapamti, smiješ tugovati kao obožavatelj. Smiješ voljeti nekoga koga nikada nisi upoznao. Smiješ cijeniti nekoga zbog njegove umjetnosti. Smiješ plakati, slomiti se, osjećati kao da je dio tebe nestao - čuje se u videu.

LUKSUZNI IZLAZAK Justin Bieber nosio čizmice koje koštaju više od 2250 eura

Liam je 2017. opisao Biebera za magazin Rollercoaster kao 'sjajnog dečka s velikim srcem'. Na Liamovoj audiciji za X Factor članica žirija Cheryl Cole mu je čak rekla da misli kako izgleda poput Justina Biebera. Na to je Liam odgovorio: 'Sviđa mi se to. Puno vam hvala.'

U ponedjeljak je objavljen toksikološki nalaz Liama Paynea. Pjevač je imao tragove kombinacije više droga u tijelu, uključujući 'ružičasti kokain', kad je pao s balkona, prema izvješćima argentinske policije. Nalaz je otkrio tragove kokaina, benzodiazepina, crack kokaina i 'ružičastog kokaina' koji je kombinacija metamfetamina, ketamina i MDMA.

- U njegovoj hotelskoj sobi pronađena je i improvizirana aluminijska cijev za unos droge - navodi se još.

Uzrok smrti, utvrdili su liječnici, bile su višestruke teške ozljede, a među njima je bila i fraktura lubanje, izvijestio je Alberto Crescenti, voditelj hitne službe Buenos Airesa.

Osoblje hotela u Buenos Airesu, gdje je Liam Payne preminuo uslijed pada, pod istragom je zbog sumnje da je pjevaču nabavljalo teške droge u danima koji su prethodili njegovoj smrti.

Muškarci su optuženi za krijumčarenje raznih narkotika u pjevačev apartman u hotelu CasaSur u luksuznoj četvrti Palermo.

Pretpostavlja se da su sobar i još jedan član osoblja sakrili drogu u kutiji sapuna, koju su detektivi pronašli u Liamovoj sobi nakon njegove smrti.

JEZIVA JE Opet je isplivala stara snimka Diddyja i Biebera: 'Zna da ne smije pričati što radi sa mnom'

Detektivi su ispitali zaposlenike.

- U hotelu su bila dva muškarca koja su Liama opskrbljivala drogom. Slali su taksije da preuzimaju pakete za njega. Jedan od tih muškaraca radio je u odjelu za čišćenje - otkrio je blizak prijatelj Liama Paynea. 

- Nakon Liamove smrti primijetili su da je jedan taksi poslan na zaposlenikovu kućnu adresu. Upravitelj hotela pitao ga je zašto je taksi otišao na njegovu kućnu adresu, a kad nije mogao dati objašnjenje, dobio je otkaz - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare