To je to što me zanima!

Josipa Lisac oštro poručila: 'To nisu moje riječi. Povrijedili ste mene i Aleksandru Prijović...'

Na svom posljednjem koncertu Josipa Lisac je rekla da je odbila nastup u Areni, a sada se osvrnula na navodne uvrede koje je uputila srpskoj pjevačici Aleksandri Prijović
Vidi originalni članak

Glazbena diva Josipa Lisac (74) osvrnula se na medijske naslove i članke o navodnim izjavama koje je dala o pjevačici Aleksandri Prijović (28). 

PODRŽALI JE Josipa Lisac 'prozvala' je cajke u Areni: 'Meni tamo nije mjesto'

- Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović... To nisu moje riječi.. Te riječi su izmišljene... One su vaše. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru! Povrijedili ste ljude. Zašto? - napisala je Josipa na svojim društvenim mrežama.

Naime, glazbena diva nedavno je imala koncert u Domu sportova, a na društvenim mrežama izašao je video na kojem je rekla da njoj u Areni Zagreb 'nije mjesto'. Mnogi misle da se time osvrnula na narodnu glazbu koja tamo 'svira' posljednje vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

@leshotok logično iz Doma sportova 🧡 @Josipa Lisac Fox #josipalisac #dnevnikjedneljubavi ♬ meni tamo naprosto nije mjesto Josipa Lisac - IDEM NA DORU NA 10k FOLOVERA

- Onda je meni moj menadžment tim rekao, Josipa, mi smo ti htjeli Arenu. O ne, pa sad svi idu u Arenu, a meni tamo naprosto nije mjesto - rekla je Josipa.

Mnogi su je u komentarima podržali. 

- Josipa, kraljica si - pisali su joj neki, dok su neki smatrali njezin komentar neukusnim, te isticali da Josipa sama ne bi rasprodala Arenu. 

FANOVI ODUŠEVLJENI Rijetka fotografija Josipe Lisac sa sestrom: 'Kao blizanke ste'

Prisjetimo se, pjevačica je nastupila u Domu sportova 17. veljače. Tim je koncertom zaokružila ciklus obilježavanja 50 godina od izlaska albuma Dnevnik jedne ljubavi, a s bendom je podsjetila publiku na cijeli katalog. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • meneJeSram 29.02.2024.

    KRALJICA, bila, kraljica ostala, i kraljica zauvijek. Ono drito u glavu protiv žutila

  • viking88@ 27.02.2024.

    Jalni li smo mamice vam jeeembem

  • viking88@ 27.02.2024.

    Ne mogu shvatit da i par mjeseci poslje koncerta glupi i zatucani hrvatski narod i dalje prica o tome

Komentiraj...
Vidi sve komentare