To je to što me zanima!

Josip preoteo vodstvo Lani, no kritika je bilo niz: 'Pretih je, a jela mu nisu bila začinjena...'

Ekipa je domaćinu u showu 'Večera za 5' pomalo zamjerila njegovo raspoloženje, no nije to presudilo u ocjenjivanju
Vidi originalni članak

Vozač Josip Grgić ugostio je protukandidate drugog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobio je 36 bodova te tako preoteo Lani prvo mjesto! Marija i Davor dali su mu deset bodova, a Lana i Petra zadržale su se na osmicama.

- Meso u glavnom jelu je bilo presuho, krumpir nije bio začinjen - otkrila je Lana. Petra je, pak, objasnila da joj se nisu svidjeli ni tijesto ni meso u glavnom jelu.

'VEČERA ZA 5' Mlada Lana osvojila 35 bodova, najšire ruke bio policajac, dame su kritizirale suha pileća prsa!

Pripravu večere započeo je Josip desertom od sira i vrhnja. 'Nešto fino za kraj' zapravo su skrivali tradicionalne zagorske loparke.

- Možda nešto domaće zagorsko - pretpostavila je Marija o desertu, dok su Petar i Davor posumnjali na zagorske štrukle. Ekipa se složila oko ljubavi prema domaćoj, tradicionalnoj hrani, a upravo takvu im je domaćin odlučio spraviti i za glavno jelo.

' Slasno pečenje' svidjelo se ekipi po nazivu.

- To zvuči kao pečeni odojak - ponadala se Petra.

- Zvuči obećavajuće - dodala je djevojka.

'Zagorski mix' bio je posljednje čega se Josip prihvatio, domaći suhomesnati proizvodi čekali su ekipu kao prvo jelo dana. Poslužio je i pogačice te domaći kruh i namaz od čvaraka. U kuhinji mu se nakratko pridružila i kći Marina, a potom se Josip okrenuo pripremi za doček gostiju.

Domaćin je ekipu dočekao uz prigodne aperitive, a društvo mu je pravila i njegova Marina.

- Drago mi je što sam upoznala njegovu kćer, povezani su i drago mi je što smo se upoznali -  ispričala je Lana.

Nakon dočeka, Josip je predstavio orahovicu i drenovinu.

- Drenovina je bila dobra - pohvalio je aperitiv Davor.

Uslijedio je potom 'Zagorski mix'.

- Predjelo je bilo lijepo složeno -  komentirala je Lana.

- Sviđa mi se to da čovjek može uzeti što želi - dodao je Davor.

- Kobasice su malo ljuće, više paprike - komentirala je predjelo Marija. I ona i ostatak ekipe dobro su reagirali na predjelo. Nakon divnih domaćih proizvoda, uslijedilo je glavno jelo.

'Slasno pečenje' sačinjavalo je svinjetinu i krumpire iz Josipove domaće peći.

- Okus je bio jako dobar, ni preslano, meso dobro pečeno, krumpir također. Bilo je jako dobro - otkrila je Marija.

- Meso nije bilo slano i bilo je presuho - dodala je, pak, Lana. Za kraj - ekipi je stigao desert 'Nešto fino za kraj'.

- To nije zlevanka, to nije ni blizu - komentirala je Petra izgled deserta.

- Sam desert je bio dobar, ukusan, bilo je starinski. Možda je kora bila previše pečena - dodala je Marija.

- Presuho i prezapečeno - zaključila je sve Lana.

Nakon što je ekipa blagovala, Josip je udijelio prigodne poklone, a potom su uslijedili i tamburaši. Ekipa je domaćinu pomalo zamjerila njegovo raspoloženje, no nije to presudilo u ocjenjivanju!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare