To je to što me zanima!

Josip o odlasku iz eksperimenta 'Brak na prvu i Renati: 'Zbog Alana je došlo do prekretnice'

Josip Krolo i Renata Dojčinović bili su posljednji par koji je morao odlučiti hoće li ostati u 'Braku na prvu'
Vidi originalni članak

Smatram da smo i ranije trebali napustiti sociološki eksperiment. Rekao bih da je došlo do razdvajanja u osnovnim stavovima između Renate i mene. Bilo je ključno to da sam osjetio da Renata neće razviti emocionalnu povezanost sa mnom, a ovo s Alanom je samo bio točka na i, ispričao je Josip Krolo za RTL

PJEVAČICA IZ ZAGREBA Renata iz 'Braka na prvu' za 24 sata: 'Zbog pjesme Magazina izbacili su me iz Zvezda Granda!'

On i Renata Dojčinović bili su posljednji par koji je morao odlučiti hoće li ostati u 'Braku na prvu'. Stručnjaci su ih pitali što misle o Alanu i Danijeli jer su primijetili da je i među njima došlo do razdora zbog njihovih svađa. 

Renata je objašnjavala da brani Alana zato što zna da je zaljubljen u Danijelu, ali ne zna to izraziti na pravi način, a Josip nije želio previše komentirati tu situaciju, no iskazao je Danijeli poštovanje i ohrabrenje zbog svega što je prošla. A kad je riječ o njihovu odnosu, shvatio je da su previše različiti i nisu se uspjeli povezati da bi nešto nastalo. 

- Nisam razočaran jer mi je s odmakom vremena bilo sve jasnije da Renata i ja nismo jedno za drugo i u neku ruku mi je drago da se nismo spojili na ljubavnoj razini - priznao je Josip.

BLIŽI SE ZAVRŠNICA SHOWA Dva para napustila su 'Brak na prvu', a Alan forsira ostanak, Danijela: 'Opet sam šokirana!'

Objasnio je i kad je došlo do prekretnice u njihovom odnosu.

- Prekretnica u našem odnosu je bila njezino svrstavanje na Alanovu stranu, a bilo je i prije toga poprilično jasno da neće biti ništa između nas na ljubavnoj razini - rekao je.

Otkrio je da mu Nikolina odgovara životnim stilom.

- S njom bih se najviše mogao spojiti na emocionalnoj razini, a i fizički mi je privlačna, najviše sam s njom osjetio kemiju na prvu, u prvih sedam sekundi upoznavanja - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Jakica 28.05.2024.

    MA KOMENTIRATI OVU EMISIJU, STVARA NELAGODU, LJUTNJU.. A SAMO "PREBACITI" NA DRUGI PR.. ŠTO SAM VEĆINOM ČINILA...                 SINOĆ SAM POGLEDALA, EGZEMPLOAR ŽIVOTA "SVIH NAS" MA KOLIKO PAMETOVALI..                             NO U NAVEDENOM SU LJUDI KOJI NE ZASLUŽUJU PAŽNJU, OSOBA SA TREPAVICAMA DO NOSA, MA ŽENO ŠTO SI UČINILA OD I SA SOBOM, LOVRO JE ELOKVENTAN, HIPER SENZIBILAN.. MALO DOBRIH LJUDI, ALI STRUČNJACI SU KONAČNO UKAZALI NA NEPRIMJERENO, OD GORE NAVED.. POTOM PJEVALJ.ŽELIM JOJ BUDUĆNOST SA ČOVJEKOM KOJI JE NEMA SMISLENA RIJEČ, ALI OKRUŽENI SMO SA PROFILOM  LJUDI, LAŽ. UVREDE, GRUBO REČENO DOBAR ŽELUDAC ZA GLEDATI GA. DALI REĆI "PASIVNOST IZAZIVA AGRESIVNOST", NO KRAJ JE HVALA BOGU..  

  • SiLaa 28.05.2024.

    A bilo je jasno od samog početka da neće biti ništa ..I da , ništa nisi izgubio  .

  • 28.05.2024.

    Bilo je uznemirujuce za gledat Josipa i Renatu tj vise Josipa

Komentiraj...
Vidi sve komentare