To je to što me zanima!

Još malo ostalo je do vjenčanja sina Roda Stewarta i Nicole: Evo što rade uzvanici uoči slavlja

Liam i Nicole će se, kako piše dubrovački vjesnik, vjenčati u raskošnoj baroknoj crkvi na Jezuitima.Nakon sudbonosnog 'da', s uzvanicima će se popet će se na tvrđavu Lovrjenac, gdje planiraju imati zabavu
Vidi originalni članak

Ostalo je još samo nekoliko sati do vjenčanja Liama Stewarta (29), hokejaša i sina glazbenika Roda Stewarta (79), i Nicole Artukovich, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine. Par, kao i njihovi uzvanici, već se nekoliko dana nalaze u Dubrovniku, gdje se pripremaju za svadbu. Da se zabavljaju i uživaju, pokazale su supruga i kći Roda Stewarta.

ELITA NA JADRANU FOTO Glamurozni prijem uoči vjenčanja godine: Rod Stewart i uzvanici uživaju u Dubrovniku

- Dečki - napisala je Ruby Stewart, Rodova kći iz veze s Kelly Emberg. Podijelila je očevu i polubratovu fotografiju nastalu tijekom prijema u Dubrovniku.

Što su radili prije prijema, pokazala je Rodova supruga Penny Lancaster

- Kakav pogled - napisala je uz pogled na dubrovačke zidine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije toga je sa suprugom popila čašu vina i odradila fotografiranje. Penny i Rod u braku su od 2007., a osim sina Liama imaju kćer Renee. Prije Penny, Rod je bio dva puta u braku te ima ukupno osmero djece.

Liam i Nicole će se, kako piše dubrovački vjesnik, vjenčati u raskošnoj baroknoj crkvi na Jezuitima.Nakon sudbonosnog 'da', s uzvanicima će se popet će se na tvrđavu Lovrjenac, gdje do dva sata ujutro planiraju imati zabavu. Mladenci od uzvanika očekuju formalni kodeks odijevanja, ali su ih upozorili da izbjegnu visoke potpetice zbog 250 stepenica koje će morati svladati. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S FILIPOM JURIČIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • E3e 31.05.2024.

    ZaBoli me pimpi i za taj događaj stoljeća.

  • aingemahtec 31.05.2024.

    Očito se idalje istina ne smije znati kad brišete komentare.

  • KusNjega 31.05.2024.

    Je li Nikol možda potomkinja Andrije Artukovića?

Komentiraj...
Vidi sve komentare