To je to što me zanima!

Još 26 dana razvratnosti: Seks, uvrede, pijanstva...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sezonu seksa otvorili su Rina i Mrvica. Monika je uživala u masaži stražnjice, Marko u lizanju šlaga s njenih leđa. Sabini na zahodu nedostaje seks
Vidi originalni članak

Monika i Marko zbližili su se već u prvom tjednu na Tajlandu. Od početka su rekli da se neće ljubiti pred kamerama. Ipak, “pao” je seks ispod pokrivača, baš kao i Monikin “ručni rad”. Javno su se poljubili tek deseti tjedan u kući.  Rina i Mrkvica nisu tako sramežljivi. Seksali su se i pred drugima. Lucija se bunila da ne može spavati koliko su glasni. Potrošili su i sve kondome u kući, pa je Ivan M. tražio još. Rina je napustila kuću, a Mrkvica je patio za njom iako nije htio drugima priznati. Vratila se u kuću kao gazdarica, a svome Ljubiću naredila: “Ti ćeš se večeras seksati”. Stalno priča o njegovih 20 centimetara. Dizajnerica Lucija najviše se družila sa Sašom. Iako ga je ogovorala da se ne pere, mazila se i ljubila s njime. Zbog toga je ostala bez dečka Igora. Oženjeni Tomislav jedini je priznao da masturbira u kući. U kaznionici je otišao u zahod olakšati se. Otkrio je da voli swinganje i grupnjake, ali da njegova supruga to neće.
Najveća svađa izbila je između Mire i Rine. Blondi je optužila Miru da je proždrljiva, a ova joj je uzvratila da se prijavila na krivi show jer BB nije pornoaudicija. Rekla joj je i da je drolja jer daje besplatno, a “kurva radi to za novce”. BB im je zabranio komunikaciju. Sukob s Mirom bio je na rubu fizičkog obračuna.



DJEVAC TOMISLAV SE UPUCAVAO 730 ŽENA, SVE GA ODBILE
Student matematike, fizike i medicine u kući je bio tek deset dana. Tomislav Markulinčić (26) rekao je da mu nedostaje učenje i napustio BB. Na Tajlandu se sprijateljio s Ornelom u koju se i zaljubio. Priznao joj je da je djevac i da nikad nije imao djevojku. Otkrio je i da vodi evidenciju svih “uleta” ženama i radi grafikone. Rekao je da je pokušao zavesti 730 djevojaka, ali su ga sve odbile.


SABINA: NA ZAHODU MI FALI SEKS
Sabini Jurić životni uzor je Paris Hilton. Slavonka je dobila neslužbenu titulu “bisera BB kuće”. Ivana L. je pitala zna li koja te zmija može pogoditi svojim otrovom s kilometra. Rekla je da je pročitala jednu knjigu “Vitez slavonske ravni” i da je jako debela. Ne razumije razliku između stolnog i prijenosnog računala. Rekla je kako osjeti da joj fali seks brišući se papirom na zahodu.

TOP SEDAM IZJAVA
- Oprat ću Ljubiću pišu da bude lijep i mirisan - Mira provocira Rinu
- Najmanji otok na svijetu? Zaboravio si da je Cipar - Sabina
- Meni će moj mužić, nakon dojenja, kupiti nove sise - Rinini planovi
- Pored tvog miša od 20 cm, meni ne treba drugi - Rina Ljubiću
- Ivan M. je vani prava gay ikona. On nije Ken, nego Barbie - Ornela o manekenu
- Joj, kad vidim Mercedes SLK, to mi je bolje od frajera - Violeta
- Mužu guze dam jednom godišnje. Na rođendan - Martine o analnom seksu

Idi na 24sata

Komentari 21

  • stinger 24.11.2008.

    ovakve retardere više majka ne rađa!to je slika današnjih Hrvata!

  • stinger 24.11.2008.

    al Rina drka karinu!!!

  • mare_dj 24.11.2008.

    I to je ono na što se svodi BB, a sve zato što očito hrvatska javnost show shvaća samo ako je u obliku seksa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare