To je to što me zanima!

Joey iz 'Prijatelja' oprostio se od Chandlera: 'Ipak ćeš zadržati onih 20 dolara što mi duguješ...'

Matthew i Matt su 10 godina zajedno radili na seriji 'Prijatelji' gdje su glumili cimere Chandlera i Joeyja. 'Uvijek ću se nasmijati kad budem razmišljao o tebi i nikada te neću zaboraviti', napisao je Matt LeBlanc
Vidi originalni članak

Glumac Matt LeBlanc (56), Joey iz 'Prijatelja', oglasio se nakon smrti Matthewa Perryja i oprostio se od njega putem Instagrama.

HANK AZARIA Glumac iz 'Prijatelja' o Perryju: 'On je bio urnebesan čovjek. Njega je izgubio cijeli svijet...'

- Matthew. Teška srca se opraštam od tebe. Vrijeme koje smo proveli zajedno je iskreno među najdražim vremenima mog života. Bila mi je čast dijeliti pozornicu s tobom i zvati te svojim prijateljem. Uvijek ću se nasmijati kad budem razmišljao o tebi i nikada te neću zaboraviti. Nikad. Raširi svoja krila i leti, brate, napokon si slobodan. Puno ljubavi - napisao je Matt u svojoj emotivnoj objavi.

Poruku svom dragom kolegi završio je s rečenicom: 'Čini se da ćeš zadržati onih 20 dolara što mi duguješ'.

Matthew i Matt su 10 godina zajedno radili na seriji 'Prijatelji' gdje su glumili cimere Chandlera i Joeyja. U stvarnom su životu također bili jako dobri prijatelji, a jednom je prilikom Matt Perryja nazvao 'mlađim bratom'. 

Podsjetimo, Perryja su 28. listopada pronašli mrtvog u njegovom domu, u jacuzziju. Još se ne zna službeni uzrok smrti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 14.11.2023.

    Ponekad bi htjeli samo još nešto reći, napraviti, pokazati ali ne stignemo. Kad bi samo znali prije bi oprostili, sada, ovaj tren bi izgovorili. Kad bi samo znali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare