To je to što me zanima!

Joaquina Phoenixa obožavatelji su prozvali najboljem glumcem nakon jedne viralne snimke...

Ranije ovog mjeseca redatelj Todd Phillips je objavio još jedan kadar iz dugoočekivanog filma. Na svoj profil na Instagramu postavio je fotografiju Phoenixa u ulozi dok stoji na kiši
Vidi originalni članak

Snimka iz filma Joker s Joaquinom Phoenixom (49) u glavnoj ulozi ponovno je postala viralna, a obožavatelji ga nazivaju najvećim glumcem svih vremena. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Film je izašao još 2019. godine a trenutačno se čeka nastavak redatelja Todda Phillipsa pod nazivom Joker: Folie à Deux. Premijera je zakazana za 4. listopada iduće godine. 

Za tu je ulogu dobio Oscara za najboljeg glumca, a mnogi obožavatelji smatraju da se u ovoj ulozi bolje snašao od svojih prethodnika. 

JOAQUIN PHOENIX JE NEPREPOZNATLJIV Procurile fotke sa seta novog filma o Napoleonu: U ulozi vojskovođe je slavni Oskarovac

- Najbolji Joker ikada. On je zapravo nadmašio čak i Marka Hamilla. Ovaj Joker je potpuno uvjerljiv i mnogo je strašniji - komentiraju obožavatelji. 

Ranije ovog mjeseca redatelj Todd Phillips je objavio još jedan kadar iz dugoočekivanog filma. Na svoj profil na Instagramu postavio je fotografiju Phoenixa u ulozi dok stoji na kiši. 

FANOVI ODUŠEVLJENI Lady Gaga je objavila video i potvrdila da ćemo ju gledati u drugom nastavku filma 'Joker'

U novom će nastavku ulogu Harley Quinn glumiti Lady Gaga (37). 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare