To je to što me zanima!

Jim iz The Officea otkrio: Ukrao sam si jedan 'suvenir' sa seta zadnjeg dana snimanja serije...

John Krasinski koji je glumio Jima u seriji 'The Office' priznao je kako je ukrao znak tvrtke u kojoj je radio u seriji, a autoru serije to nikad nije priznao
Vidi originalni članak

Glumac John Krasinski, koji je utjelovio prodavača papira Jima u popularnoj seriji The Office, priznao je kako je ukrao nešto sa seta posljednjeg dana snimanja te serije. 

Krasinski je nedavno gostovao u podcastu Office Ladies, koji vode njegove kolegice iz serije Jenna Fischer i Angela Kinsey. Jenna je u seriji bila Jimova supruga Pam, dok je Angela utjelovila istoimenu računovotkinju.

GLUMAC I KOMIČAR Preminuo Ewen MacIntosh (50), poznat po ulozi u britanskom 'The Officeu': 'Baš tužne vijesti'

Glumac se prisjetio emotivnog trenutka kad je posljednji put izašao sa seta i vidio ekipu serije na okupu, što ga je navelo da uzme 'suvenir' sa seta.

- To je jednostavno bio najstrašniji, najljepši, užasavajući trenutak u mom životu - objasnio je pa priznao kako je uzeo znak tvrtke Dunder Mifflin, no to nikada nije priznao kreatoru serije Gregu Danielsu

'SVE JE LAKŠE UZ OFFICE' Što Baby Lasagna radi dok čeka prvu probu u Švedskoj? Upalio si je epizodu omiljene serije...

- Uvijek sam lagao Gregu da ga nisam uzeo, ali jesam. Ukrao sam ga - kazao je, a Kinsey mu je rekla da je vidjela kako gura predmet u stražnji dio automobila. Krasinski je dodao da ga je kreator serije ispitivao kasnije gdje se nalazi znak, ali glumac se pravio da ne zna ništa o tome.

Nedavno je objavljena vijest kako Greg Daniels radi na novoj verziji serije. Radnja će biti smještena u istom svijetu kao i original, ali će prikazivati novi ured i nova lica. 

KULTNI SITCOM Snima se spin-off 'The Officea': Poznati su i prvi glumci u seriji

Inače, 'The Office' je prvo izašao 2001. godine, u britanskoj verziji. Napravio ju je Ricky Gervais, koji je imao i glavnu ulogu. Godinu dana nakon je izašla prva epizoda američke verzije serije, koja je postala popularnija od one prve, a danas se smatra jednim od najboljih sitcoma svih vremena. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare