To je to što me zanima!

Jeste li ga pogledali? Ovaj film na Netflixu je sad najpopularniji u Hrvatskoj, snimali ga u Istri!

Mark Wahlberg u filmu utjelovljuje Mikea, običnog građevinskog radnika kojeg srednjoškolska ljubav Roxanne, koju glumi Halle Berry, regrutira u američku obavještajnu misiju i uvlači ga u svijet superšpijuna
Vidi originalni članak

Trenutno najgledaniji film u Hrvatskoj na Netflixu je 'The Union', koji je na ovaj streaming servis izašao 16. kolovoza, a u kojem glume popularni holivudski glumci Mark Wahlberg i Halle Berry

Kako javlja Hrvatski audiovizualni centar, film se snimao i u Istri 2022. godine, uz pomoć servisne produkcije PAKT Media. Filmska ekipa je na nekoliko lokacija u Istri provela 14 dana snimajući. Od 701 člana ekipa, njih 262 su činili hrvatski filmski djelatnici. HAVC navodi kako je dodano angažirano još 19 pripravnika i 72 statista. 

Regional Express navodi da se film snimao u Raklju, Starom Raklju i Rovinju. 

DANAS SLAVI ROĐENDAN FOTO Halle Berry je prekrasna i s 58 godina! Prisjetite se kako je izgledala na početku karijere

Mark Wahlberg u filmu utjelovljuje Mikea, običnog građevinskog radnika kojeg srednjoškolska ljubav Roxanne (Halle Berry) regrutira u američku obavještajnu misiju i uvlači ga u svijet superšpijuna i tajnih agenata.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 02.09.2024.

    prosječan film

  • Aglaonema 22.08.2024.

    Da,snimaju u Hr.a prikazuju automobile slovenskih tablica.Mozda su mislili da su u aSliveniji🤔

  • ping-pong 21.08.2024.

    Fric se sad sjetio da je film sniman u Raklju. Inace prijatelj mi je glavni koordinator za Universal Pictures i Pakt Mediji, ako to i nije njegova firma.Uglavnom svi filmovi i serije koje se snimaju u Hrvatskoj idu preko njega, tako i ovaj film. Hollywood voli Hrvatsku i sve cesce se snimaju kadrovi kod nas. Samo ne razumijem zasto za neke filmove odnosno kadrove snimane u Istri na titlu na kraju filma napisu Italy.

Komentiraj...
Vidi sve komentare