To je to što me zanima!

Jeremy Clarkson imao je hitnu operaciju srca: 'Uh, bilo je blizu'

Ispričao je kako se počeo osjećati loše nakon plivanja u Indijskom oceanu te je odmah otišao liječniku. Otkrili su mu začepljenu arteriju
Vidi originalni članak

Nije bilo posebno bolno i bilo je brzo gotovo. Uh, bio sam blizu, rekao je Jeremy Clarkson (64) nakon hitne operacije srca. Bivši voditelj Top Geara u svojoj kolumni za ‘Sunday Times‘ opisao je kako je morao na operaciju nakon 'naglog pogoršanja zdravstvenog stanja', odnosno začepljene srčane arterije. 

SLAVNI VODITELJ Ma kakav princ William i Idris Elba... Ovo je najseksi Britanac

Ispričao je kako se počeo osjećati loše nakon plivanja u Indijskom oceanu na čijim je obalama odmarao, a kasnije mu je bilo teško penjati se uza stepenice. Po povratku u Veliku Britaniju počeo je osjećati bolove i peckanje u lijevoj ruci te stezanje. 

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Uplašen za svoje stanje, odmah je otišao liječniku. Otkrili su mu začepljenu arteriju te ga odmah operirali. Britanska televizijska zvijezda sada ima stent.

Clarkson se zatim osvrnuo na 'zamarajuće učinke starenja'.

- Čini se da je od arterija koje hrane moje srce hranjivom krvlju jedna bila potpuno blokirana, a druga od tri je išla u tom smjeru - rekao je.

NISU PRIHVATILI ISPRIKU Jeremy Clarkson zbog kolumne o Meghan Markle neće nastaviti suradnju s Amazon Primeom

Od 1. listopada na HRT-u emitira se njegova nova dokumentarna serija 'Clarksonova farma'. U njoj Clarkson postaje farmer koji se bori s najgorim vremenskim neprilikama u zadnjih nekoliko desetljeća, neposlušnim životinjama, usjevima koji ne uspijevaju i neočekivanom pandemijom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mars7 20.10.2024.

    Visok tlak , otkucaji srca treba paziti na zdravlje prije

  • PetrKropotkin 20.10.2024.

    Clarkson i ostala dvojica, u svome poslu kao Beatlesi u svom. Nedostajat će nam Top Gear i Grand Tour.

  • Demețra 20.10.2024.

    Ok, dobio si stent, nikakva panika. To i nije operacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare