To je to što me zanima!

Jennifer Aniston priznala što je naljuti: Ne razumijem to nikako

Kažu mi kao super izgledaš s obzirom na godine, ne razumijem što im to znači? Što ne mogu samo reći - 'Super izgledaš' i to je to, otkrila je poznata glumica koju često hvale zbog figure
Vidi originalni članak

Jennifer Aniston (54) otkrila je u intervjuu za magazin Vogue koja je tajna njezinog izgleda. Glumica je u potpunosti promijenila pristup vježbanju i sad se 'osjeća bolje nego kada je bila u dvadesetima', a objasnila je i kakvi joj komentari smetaju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije sam mislila da ako ne radim cardio vježbe barem 45 minuta, nisam ništa napravila - ispričala je Jennifer i dodala da je na taj način jako izmorila svoje tijelo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Sad je promijenila način na koji vježba te se uz novu metodu naučila nježnijim i sporijim vježbama. Sve je započelo nakon što je 2021. ozlijedila leđa i nije mogla podnijeti sate u teretani. 

- Vježbam dvadesetak minuta svaki dan, trake za vježbu čak nosim u autu. Super su ako uhvatiš pet minuta pauze i poželiš se kretati - rekla je Jennifer.

Glumicu posljednje vrijeme na društvenim mrežama obožavatelji zasipaju komplimentima, ali neki joj posebno smetaju.

PRIRODNA LJEPOTA Aniston pokazala bore i sijede: 'Nadam se da će ostati takva...'

- Izluđuje me kada mi kažu da izgledam odlično za svoje godine. Trebalo bi biti samo 'izgledaš super'. Ne razumijem ni što to znači, ja se sad mentalno i fizički bolje osjećam nego kada sam bila mlađa - objasnila je Jennifer.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lazy Fog 14.06.2023.

    ja to još nisam shvatala nikako

  • Realno1985 14.06.2023.

    Ovo je ona što je prijatelje otkantala jer se nisu cijepili. Uostalom očajna glumica.

  • nepoznati poznanik 13.06.2023.

    Ta me palila uvijek...jos ko klinac kad sam gledao Prijatelje a njoj bradavice ko da na sjevernom polu da se snima...divota...

Komentiraj...
Vidi sve komentare