To je to što me zanima!

Jelena Karleuša ozlijedila se na koncertu: 'Sva sam bila krvava'

Vidjela sam da je jedan kostim eksplodirao na meni! Osjetila sam da je nešto puklo na meni, ali sam to ignorirala i molila se da to nitko nije primijetio, objašnjavala je pjevačica nakon koncerta u Skoplju
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (45) proteklog vikenda je održala koncert u Skoplju, čime je započela svoju regionalnu turneju 'Alpha i Omega'. Tijekom koncerta u areni 'Jane Sandanski' promijenila je nekoliko modnih kombinacija, plesala i pjevala, a nakon showa otkrila da se ozlijedila.

Jelena je zadobila ozljedu glave radi čega ju je njezin tim morao odvesti iz arene.

RAZNOLIKA ZANIMANJA FOTO Što bi zvijezde bile da nisu slavni: Rozga bi već sada bila u mirovini, Bieber bi na Mjesec...

- Vidjela sam da je jedan kostim eksplodirao na meni! Osjetila sam da je nešto puklo na meni, ali sam to ignorirala i molila se da to nitko nije primijetio. Zapravo, sve se vidi i sve se to događa, to je live show. Pucaju kostimi, štikle, čarape... Toliko sam bila umorna nakon koncerta, da su me doslovno iznijeli vani - rekla je pjevačica, piše Republika.rs.

- Imali smo problem sa šljemom koji se urezao u čelo, ali nije tu u pitanju samo šljem. U jednom dijelu koncerta nosim preteški dio kostima zbog kojeg sam danas sva u modricama oko vrata i po ramenima. Uvijek poludim što poslije svakog koncerta napravim od sebe na invalida! Taj šljem koji sam nosila mi je potpuno raskrvario glavu, sva sam bila krvava... Pa, i oni kristali, to je sve jako oštro i sječe me, ali ja zapravo imam surovu samokontrolu i koncentraciju da sve to zanemarim i posvetim se publici - ispričala je.

SKUPLJALI SU NOVAC ZA BIH Karleuša i Baka Prase postali su viralni! Bičevala ga je i vezala lisicama: 'Ispunit ću ti sve želje'

Dodala je da je jedna od rijetkih koja uz pjevanje ima i elemente plesa, ulaganje u kostime, scenu...

- Ovo je samo mali pokazatelj ne nekakvog cirkusa, već dodatnog truda koji treba ići uz glazbu. Da, lijepo je stati i pjevati, ali malo tko može plesati. Uz sve to, da uloži u kostim, scenografiju, koreografiju, i da sve to radi kako bi se publika poslije jednog takvog koncerta osjetila ispoštovanom i kao da je bila na nekom svjetskom koncertu - objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • cm21 23.10.2024.

    OVO ima jaja a ne jajnike!!!

  • koristnik supstance 22.10.2024.

    lady gaga s aliexpressa

  • knjiga_otkrivenja 22.10.2024.

    Zašto promovirate ovu ženu svaki dan koja negira veliko-srpsku agresiju na Hrvatsku ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare