To je to što me zanima!

Jedna dama neće se pojaviti na imanju farmera u 'Ljubav je na selu': 'To ide nama u korist...'

Farmeri Željko, Zlatko i Ivica napokon će dočekati svoje dame koje im stižu na farmu u showu 'Ljubav je na selu'. Međutim, jedna se neće pojaviti, a konkurentice se neće previše truditi da je čekaju...
Vidi originalni članak

Uzbuđeni i spremni da ih impresioniraju, bacit će se na kuhanje, u izradu cvjetnih buketa, a jedan će farmer svoje dame odmah upoznati s majkom koja će od sreće i zaplakati.

Prije dolaska kod farmera, dame će otkriti brojne zanimljive stvari o sebi i priznati što očekuju od života na selu.

- Naravno, tražim muža. Hormoni kako rade, mislim da bi se moglo nešto desiti - otkrit će Amra koja putuje Ivici.

NOVI DAN U 'LJUBAV JE NA SELU' Dame stigle na imanja! Ruža je hladnija prema Iliji, a Ivo morao naći smještaj: Posvađao sam se

Zlatkove dame posebno će se potruditi pa mu ponijeti vrlo zanimljive darove. Željkove Marija i Vesna međusobno će se podbadati, priznavši da si karakterno ne pašu, no potrudit će se da im na imanju bude lijepo.

Ipak, kandidatkinja jednog farmera neće se pojaviti na mjestu susreta, a konkurentice se neće previše truditi da je čekaju.

- Princeza je kasnila, ne znam zašto, mislim da to nije fer. Ako dođe, dobro došla, ako ne, još i bolje - složit će se pa podbosti zabrinutog farmera: "Možda je našla novog dečka. To ide nama u korist."

NOVE DRAME U 'LJUBAV JE NA SELU' Farmera Iliju začudila je Ružina suzdržanost: Ne znam što joj je, htio sam je poljubiti francuski

A hoće li se ipak pojaviti i kako su prošli novi susreti na imanjima, pokazat će 'Ljubav je na selu', večeras do 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare