To je to što me zanima!

Jedan od farmera nove sezone 'Ljubav je na selu' je samohrani otac: Na dan svadbe je otišla...

Voditeljica Anita Martinović posjetila je farmere te od njih izvukla pikanterije, romantične uspomene i najveća razočarenja
Vidi originalni članak

Ljubavna potraga se nastavlja, a ekipa najdugovječnijeg reality showa u Hrvata ponovno je proputovala čitavu Lijepu Našu, pa čak i malo šire – od Nuštra preko Stare Gradiške i Siska pa sve do Slunja i Pelješca, do slovenskog sela Šmarje pri Jelšah –  a sve to kako bi spojila usamljena srca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novih 10 farmera spremno je upustiti se u avanturu života u 'Ljubav je na selu' te otvoriti vrata svojih imanja kako bi se u najboljem svjetlu predstavili damama koje će im pisati pisma.

Nekima je dosta samoće, neki su prevareni i ostavljeni te spremni za novi početak, a neki još bez pravog ljubavnog iskustva. No svi oni večeras će ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje, nasmijati ili, pak, izmamiti iskrene emocije te dokazati da upravo oni zaslužuju pronaći svoju sreću u novoj sezoni showa.

LJUBAV JE NA SELU Upoznajte farmere koji će tražiti ljubav u 16. sezoni: Stiže bajker koji voli cvijeće i slavni Slovenac

Voditeljica Anita Martinović sve ih je posjetila na njihovim farmama te od njih izvukla pikanterije, romantične uspomene i najveća razočarenja.

Tako će joj jedan farmer priznati da će dame koje dođu na njegovu farmu samo uživati i feštati, drugi će je iznenaditi punim dvorištem prijatelja i obitelji koji će je veselo dočekati, a treći joj obznaniti kako je sam već gotovo dva desetljeća.

Također, Anitu će posebno šokirati priča farmera i samohranog oca.

- Ostao sam sam… Živio sam s curom, nesuđenom ženom, koja me ostavila na dan svadbe, sat, dva prije vjenčanja - priznao je.

SJEĆATE LI SE FARMERA? Neven iz 'Ljubav je na selu' kćer je dobio s prijateljicom, a zvali ga 'Gepek majstor': Sretan sam!

Uz to, iskrene emocije i tuga jednog od najstarijih farmera sezone toliko će je dirnuti da neće moći suspregnuti suze već pri njihovom prvom susretu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Heroj Oluje 17.06.2023.

    Javiti će mi se čegrtuše !!

  • Ambiss 17.06.2023.

    - ljudi moji pa koja će žena biti sa muškim koji ima djecu...ponekad smo mi muškarci stvarno lakovjerni

  • Eran4 17.06.2023.

    Da valja ne bi ni tražio ženu u tom cirkusu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare