To je to što me zanima!

Javila nam se seksi navijačica: 'Neugodno mi je. Punim 44 godine, ovo je ipak za mlađe'

Njezina zavidna linija, kao i isklesani trbušnjaci, nisu mogli proći nezapaženo. Riječanku na Instagramu prati više od 30.000 ljudi. Skromno u odnosu na našu najvatreniju navijačicu
Vidi originalni članak

Hvala vam na interesu, ali malo mi je neugodno i ne bih davala nikakve izjave. Nemam se želju medijski eksponirati, to je više za mlađe djevojke, a ne za mene koja ću uskoro napuniti 44 godine, rekla nam je Riječanka Tanja Bolanča, koja je u žutoj haljini osvojila sve prisutne na Davis Cupu u Splitu.

Njezina zavidna linija, kao i isklesani trbušnjaci, nisu mogli proći nezapaženo. Riječanku na Instagramu prati više od 30.000 ljudi. Skromno u odnosu na našu najvatreniju navijačicu Ivanu Knoll koja je jučer proslavila 31. rođendan i njezin tromilijunski krug fanova. No predmnijevamo da će joj broj obožavatelja ubrzo porasti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SVI SU JE GLEDALI Otkrili smo tko je navijačica s Davis Cupa u Splitu, sad je jasno zašto ima takve trbušnjake...

- Rodila sam se u Rijeci, ali svi su moji iz Primoštena i uvijek sam htjela pobjeći živjeti u Dalmaciju pa sam tako objeručke prihvatila priliku da odem studirati kineziologiju u Split. Taj grad ima posebnu ulogu u mojem životu, ali Primošten će uvijek biti na prvome mjestu - rekla je ranije za Šibenski portal.

Na društvenim mrežama stoji da je privatna trenerica te da je profesorica na Kineziološkom fakultetu, a prije je radila kao privatna trenerica u Dubaiju. Često se na Instagramu hvali fotografijama s putovanja i egzotičnih lokacija, kao i fotografijama iz teretane. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 17.09.2023.

    44 godine i još nije unovčila svoju čuču za nekog bogataša .

  • dobronamjerni 17.09.2023.

    privatna trenerica u Dubaiu, jbt koliko danas naziva za najstariji zanat

  • unikatzapo.rat 17.09.2023.

    Neka cura radi kaj hoce, nikome ne smeta, ali nije ok prikazivati plastificiranje i Dubai po novinama kao nesto dobro i pozeljno. Ok, kako kome, ima sajtova i za to, ali curicama bi bolje bilo zavrsiti nekakvu skolu, ili prikazite i negativne strane ovog "sporta, ne samo skupi resorti i torbice, silikoni i naslikavanje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare