To je to što me zanima!

Jason Biggs: Nitko ne zna što se to događa s Tarinim tijelom

Glumac je kolegicu uvrijedio i prošle godine kada je za nju rekao da je nesređena. Ried je priznala da je 2004. bila žrtva nestručne liposukcije ali sada se oporavila
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Američke pite' ponovo je javno uvrijedio Taru Reid (38), svoju kolegicu iz filma. Gostujući u showu Joan Rivers (81), 'In Bed With Joan'Jason Biggs (36) kazao je da nitko ne zna što se događa s Tarinim tijelom.

- Ne znam što se događa s njenim tijelom. Mislim da ni ona nikad ne zna što se događa s njenim tijelom - rekao je Biggs. Ried je priznala da je 2004. bila žrtva nestručne liposukcije, no uspjela se oporaviti. Uvreda je uslijedila nakon što ga je voditeljica upitala koga bi spasio od nestajanja, Taru ili Lindsay Lohan (27). Glumac se odlučio za LiLo jer ima lijepe grudi. 

- Ni Lindsay ne zna što se događa s Tarinim tijelom. Nitko to ne zna - dodao je glumac.

Ovo je drugi put da je glumac javno uvrijedio kolegicu. Prošle godine je u jednoj TV emisiji za nju kazao da je nesređena. Tara se uvrijedila i to mu je dala do znanja postom na Twitteru, na što joj je on odgovorio da je voli i da se samo šalio. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • AntonTrdić 17.06.2014.

    boze sta napravi zena od sebe, a takav komad

  • kung fu panda 15.06.2014.

    žao mi glumica u tom njihovom svijetu svi forsiraju da isto izgledaju sa 20 i 40 i kusur kad ne mogu onda se rugaju muškarce rijetko tako prozivaju radi fizičkog izgleda

  • marijaterezija2 14.06.2014.

    A zašto bi morao i znati bilo tko osim nje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare