To je to što me zanima!

Jasna Nanut: Nisam dobila od šefa nemoralnu ponudu

Voditeljica “Trenutka istine” odrasla je s tatom i sestrom Ivanom, s kojom je i započela novinarsku karijeru. Bavila se i režijom glazbenih spotova
Vidi originalni članak

Jasna (33) odrastala je sa sestrom i tatom, a mama joj je umrla dok je bila mala. Još kao djevojčica izrezivala je iz časopisa slike glumaca i režisera, slagala datoteke, proučavala biografije. Zbog toga je studirala režiju na zagrebačkoj Akademiji dramskih umjetnosti. Jedno vrijeme režirala je spotove (Bolesna braća - “Lovci na šubare”, Šajeta - “Košulja plava”...). Majka je jednogodišnje Kimi, a suprug Ivan Husar (37) i dijete su joj najveća radost.

24SATA: Biste li rekli da znate manipulirati ljudima i situacijama?
Da, ako razradim taktiku unaprijed. Onako na prepad, sa mnom previše upravljaju osjećaji da bih ikoga izmanipulirala.
24SATA: Jesu li vas u djetinjstvu djeca zadirkivala zbog nečega?
Dok su druga djeca išla samo u školu, ja sam paralelno išla i u muzičku, pa sam se uvijek osjećala izolirano. Svi su se u slobodno vrijeme družili po kvartu, a ja sam išla na flautu i solfeggio. Nisu mi se rugali, ali sam se pomalo osjećala kao outsider. Žali bože vremena, flautu nisam ni pipnula zadnjih deset godina...
24SATA: A jeste li vi zadirkivali neko drugo dijete?
Bojim se da jesam, nekoga tko mi se zamjerio. Dan danas mi je žao zbog toga, ali nisam Superman da vratim vrijeme i ispravim to. Znam samo da mi je žao, a to je dovoljna kazna.
24SATA: Biste li zbog posla i karijere učinili baš sve? Spavali sa šefom?
Ma kakvi! Meni jedna stvar nije jasna, a to je propos tih ljudi koji spavaju sa šefovima da bi napredovali. Kako možeš leći u krevet s nekim iz koristi i vjerovati mu da će te sutradan stvarno unaprijediti, nakon što si mu dao ono što je tražio? Kako uopće vjerovati osobi koja te želi seksualno iskoristiti? Zar to nije unaprijed izgubljena igra? Nikad dosad nisam imala šefa koji bi uopće stavio na stol nemoralnu ponudu. Karijeru ne treba silovati. Onima koji vrijede i marljivo rade uvijek dođe nagrada.
24SATA: Jeste li spavali s muškarcem koji je puno stariji do vas?
Koliko je puno? Ako je desetak godina - da. Zanimljivo iskustvo.
24SATA: Što biste rekli suprugu kad bi rekao da bi želio isprobati seks s vama i njegovim prijateljem?
On mi to nikad ne bi rekao jer nije tip koji se pali na grupni seks, a nisam ni ja.

ODNOS TATA-KĆI...
Moj odnos s tatom nije bio nikad bolji otkad sam se odselila od doma i uvijek mi je uskakao kad je trebalo, na sve moguće načine pa i financijski. Stoput sam se uvjerila da se nikad ne možeš ni na koga osloniti do te mjere kao na vlastitu krv. To je stara fora, ako se ne slažeš sa starcima, odseli se.

CIMERICA S DELALEOM...
Srećom, paralelno sam studirala i radila, pa mi nikad nije bila frka s novcem. Bila sam prva na faksu koja je imala mobitel, onu ciglu... Uvijek sam živjela s cimerima, tako da kad jedan ne bi imao za rentu, drugi bi uskočio. Moj cimer bio je Daniel Delale, a nakon njega i Nikola Ivanda, redatelj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • amer27 03.11.2008.

    možete vi reci sto hocete ali Jasna je pravi komad i pol i sretan je onaj koji ju ima..

  • cepuljni 02.11.2008.

    pa kako i izgledas neces je ni dobit

Komentiraj...
Vidi sve komentare