To je to što me zanima!

Jasmina Hdagha (26) ljubi glumca Billyja Zanea (43)

Zagrepčanka živi u Los Angelesu godinu dana, a Billyja je upoznala u srpnju. Ubrzo nakon toga su prohodali, a njoj ne smeta razlika u godinama
Vidi originalni članak

Manekenka i glumica upoznala je hollywoodskog glumca na zabavi P. Diddyja na Dan Nezavisnosti 4. srpnja. On joj nije dao mira sve dok nije dobio njen broj telefona. Nazvao ju je već drugi dan, kazala je za Jasmina Hdagha za Gloriju, a ona je nakon dva izlaska shvatila da je Billy Zane jako drag, zabavan i neodoljiv. Od onda su par, a ona prva tri tjedna uopće nije znala tko je on. Shvatila je da izlazi sa zvijezdom filmova 'Titanic' i 'Fantom' tek nakon što su ih paparazzi lovili po Venice Beachu. Jasmina i Billy proveli su Božić i Novu godinu kod njegove obitelji u Chicagu. Hdagha se jako svidjela njegovoj majci Thaliji i njegovom ocu Williamu Georgeu. Mlada ljepotica ne osjeća generacijski jaz u vezi iako je Zane od nje stariji čak 17 godina. Prije je imala predrasude o vezama sa starijim muškarcima, ali zbog Billyja je promijenila mišljenje. Kaže da joj je ljepše i zabavnije sa zrelim muškarcem nego što bi joj to možda bilo s nekim klincem. Jasminina mama Marija u početku je bila zabrinuta što će se o njenoj kćeri sada raspisati mediji, ali kasnije joj je bilo smiješno jer su neke naše novine objavile Zaneovu sliku na kojoj je bila i ona, a nju nitko nije primjetio.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • boww 29.01.2010.

    bljuje mi se

  • mp1979p 28.01.2010.

    ..a kad je saznala tko je,zaljubila se još više...

  • saloma 28.01.2010.

    ma i da on ima 50 predobar je. ja ga se sjećam iz opasnog mora i nakon tog filma sam se \"zaljubila\" u njega, a u titanicu mi je bio bolji od di capria. šta joj fali s njim. istina nije na A listi, hrpa ljudi nema pojma tko je on, ali kao da je to bitno. slatki su obadvoje i nek joj je sa srećom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare