To je to što me zanima!

Jadranka Kosor za 24sata o 71. rođendanu: 'Svaki mi je radni. Najbolji poklon? Otkrit ću vam!'

Bivša predsjednica Vlade danas slavi 71. rođendan, a kako kaže najviše će ga provesti na autocesti jer se upravo vraća s mora u Zagreb
Vidi originalni članak

Nikad nisam previše slavila svoje rođendane pa tako da neću ni sad. Uglavnom sam cijeli svoj život radila na rođendan, govori nam Jadranka Kosor. Bivša predsjednica Vlade danas slavi 71. rođendan, a kako kaže najviše će ga provesti na autocesti jer se upravo vraća s mora u Zagreb.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

- Slavim ga po putu - dodaje nasmijana pa nastavlja:

- Ujutro su me iznenadili s ružama i kolačima. Ah, ljudi zovu i čestitaju. Kad se vratim u Zagreb imat ću ugodnu večeru s najbližima - kaže.

KRITIKE BIVŠE PREMIJERKE Kosor nakon skandaloznih izjava Zekanovića na račun Peđe Grbina: 'Pokorna oporba'

Nije se odmah mogla prisjetiti najboljeg poklona kojeg je dobila za rođendan. Govori nam da su joj svi jednako vrijedni i dragi kad su od srca, a onda se sjetila, jer kako je ranije rekla, svaki rođendan je provela radno.

- Najbolji dar mi je bio kad je Hrvatska postala članica Europske unije 1. srpnja, baš na moj rođendan. I što sam pridonijela koliko sam najviše mogla jer, naravno, da nisam potpisala prisutni ugovor ne bi bilo Hrvatske u Europskoj uniji. Tako da za mene ovaj datum ima posebno značenje - zaključuje Kosor. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • XM12 02.07.2024.

    Cestitam ti rodjendan i da te pitam, da li hoces se udati za mene?

  • problematik 01.07.2024.

    Da joj možda ne pripremaju svečani doček na Pešćenici !!

  • domba18 01.07.2024.

    Vrati stan

Komentiraj...
Vidi sve komentare