To je to što me zanima!

Jacko je razbaštinio oca, baka dobila njegovu djecu

Katherine Jackson ima privremeno skrbništvo nad Michaelovom djecom. Nagađanja o pjevačevoj oporuci prekinuo je bivši odvjetnik John Branca
Vidi originalni članak

Djeca kralja popa trenutačno se nalaza kod djeda i bake, Joea i Katherine Jackson. Kako su izvori bliski obitelji otkrivali ranije, Michael Prince (12), Paris Katherine (11) i Prince "Blankett" (7) bi navodno sami htjeli ostati kod bake i djeda. Katherine je u ponedjeljak zatražila skrbništvo nad djecom, ali sudac joj je dao samo privremeno skrbništvo, bar do sljedećeg ročišta za tjedan dana. U međuvremenu sve su glasnije nagađanja o tome je li Michael imao oporuku. Njegovi roditelji ne znaju za njeno postajanje budući da ih još nitko o tome nije obavijestio. Navodno oporuku u svom posjedu ima odvjetnik John Branca koji ima dugu povijest s Michaelom Jacksonom. Njih dvoje surađivali su 1985. godine kod kupnje kataloga Beatlesovih pjesama. Prestali su raditi zajedno 2006. godine, ali Jacko je prije tri tjedna navodno ponovno uspostavio kontakt. Branca ima 30 dana da oporuku dostavi sudu. Nije poznato koliko je pjevač oporuka napravio, ali odvjetnik navodno vjeruje da je ona u njegovom posjedu zapravo jedina pravovaljana.

OPORUKA OSTAVLJA JACKSONOVOG OCA BEZ IČEGA
Prema oporuci iz 2002. godine za koju se vjeruje da je njegova posljednja, pjevač je skrbništvo nad djecom prepustio svojoj mjaci Katherine. Oca Joea ostavio je bez ičega. Jacko je prije nekoliko godina u intervjuu otkrio kako ga je otac zlostavljao i tukao što je ovaj kasnije pokušao umanjiti riječima kako se "tuče štapom" dok je on svog sina samo bičevao remenom. Pjevač je bogatstvo ostavio majci, djeci i raznim humanitarnim udrugama.

U LONDONU JE TREBAO NASTUPITI I JACKOV SIN?
Dugogodišnja prijateljica obitelji Jackson, Stacy Brown otkrila je da je Michael htio nastupati s najstarijim sinom u Londonu. Pjevač je navodno marljivo vježbao s Michaelom Princeom (12) koji je trebao plesati i pjevati na bini. Promotor Jackove turneje AEG objavio je da nisu imali ikakvih saznanja o takovoj mogućnosti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gogss25 30.06.2009.

    Ma ljudi on opce nije umro ,isto ko i tudman radi haga tako i on radi dugova.Sad ce otic na jos jednu operaciju i zivjet sa malim djecacima u Tunisu ha ha ha.

  • gogss25 30.06.2009.

    A sto mu je trebo ostavit??kad ce sve kaj je nakupovo,mislim to smece od slika uzet banke ha ha.

  • Siljota 30.06.2009.

    on uppče nije umro tako su izjavili u novinama da je to njegov dvojnik.a sada čemo vidjet,..

Komentiraj...
Vidi sve komentare