Za mnoge kandidate MasterChefa priprema iznutrica potpuno je novi teren, a napetost raste kako otkucava kraj izazova. Pojedini kandidati, poput Eni, hrabro će savladati početnu odbojnost, a svi će, pa i oni najizbirljiviji, morati pronaći način kako zadovoljiti stroge kriterije žirija.
U novoj epizodi MasterChefa kandidati nastavljaju izazov pripreme jela s iznutricama. Svinjski mozak, pileća jetrica i janjeće tripice izazvale su razne reakcije, a vrijeme za pripremu jela s njima polako istječe. Atmosfera će samog kraja izazova biti napeta jer mnogi od kandidata nisu navikli raditi s ovakvim namirnicama.
Reakcije će biti različite, a neki neće skrivati odbojnosti prema određenim sastojcima. Primjerice, Eni će priznati kako joj sama pomisao na jetricu nije ugodna, ali hrabro će prihvatiti izazov.
- Digao mi se želudac na jetricu - reći će ona. Ivo tehnički neće dobro odraditi tanjur jer će prekuhati proso.
- Nisam ga rashladio kad sam ga digao s kuhanja, ali nije puno prekuhan - zaključit će Ivo.
Svi natjecatelji imaju jedinstvenu priliku pokazati svoje tehnike i inovativnost sa zadanim iznutricama, no bit će jasno da su pod velikim pritiskom. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Sergio nadmašiti svoju prethodnu izvedbu, hoće li se Ivo suočiti s tehničkim pogreškama koje su mu ranije zadale probleme te tko će uspjeti odraditi najbolje jelo i osvojiti vrijednu zlatnu karticu imuniteta.
Ne propustite ovu epizodu jer će i žiri imati niz zanimljivih komentara i korisnih savjeta za kandidate, dok će ciklus zero wastea donijeti dodatni ekološki izazov. Hoće li svi uspjeti ispuniti očekivanja ili će neki morati u stres test? Saznajte u novoj epizodi MasterChefa!