To je to što me zanima!

Izašla nova pjesma pokojnog Jurice Popovića. Matija Vujica: 'Završio je spot i pospremio ga'

Glazbenik Jurica Popović preminuo je krajem prosinca prošle godine, a na današnji dan slavio bi rođendan. Njegova dugogodišnja partnerica Matija Vujica je obilježila ovaj datum objavom njegove nove pjesme...
Vidi originalni članak

Izašla je pjesma 'Cijeli život u jednu suzu stane' pokojnog glazbenika Jurice Popovića. Njegova dugogodišnja partnerica, modna dizajnerica Matija Vujica, uz objavljeni spot je napisala i kako je datum na koji je pjesma izašla vrlo značajan jer bi danas Popović slavio rođendan. 

- Slavim današnji dan onako kako bismo ga zajedno slavili, uz glazbu koju je stvarao i kojoj je posvetio cijeli svoj život. Nije bilo u planu da ja predstavljam novi singl, al' čovjek snuje, a nebo određuje - poručila je Vujica te dodala kako se radi o pjesmi s posljednjeg albuma 'Preslagivanje'. 

- Spot je završio i pospremio ga u kompjuter s namjerom da ga objavi kada dođe vrijeme za njega. I eto, sada je to vrijeme kad u metežu misli pronalazim ljepotu i utjehu, toplinu, ljubav i zahvalnost za svaku notu i pjesmu koja mi je ostavljena u naslijeđe - dodala je. 

POSVETILE NASTUP POPOVIĆU VIDEO Matija Vuica zapjevala je na Severininom koncertu: 'Moja Seve, sigurno ti je Jura šapnuo'

- Ja sam lutala i tražila i pitala se, ali sada znam, tu je, vodi me i dalje i uvijek će me voditi jer zna da mi je potreban, moj oslonac, moja ljubav, moj Jure. Sretan ti rođendan, znam da me čuješ svojom dušom i hvala ti na ovoj pjesmi, na svim pjesmama i stihovima, mili moj - napisala je Vujica na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, Popović je preminuo krajem prosinca prošle godine. On i Vujica bili su zajedno 45 godina.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare