To je to što me zanima!

Ivo Amulić dužan je bivšoj supruzi Editi alimentaciju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivša supruga Edita Grubišić tužila je Ivu Amulića jer djeci ne plaća alimentaciju. Htio je i da proda stan kako bi podjelili novce, tvrde bivši susjedi
Vidi originalni članak

Pjevača Ivu Amulića (47) tužila je bivša supruga Edita Grubišić (41), s kojom ima dvoje tinejdžera, za neplaćanje alimentacije. Bivšoj plivačici, a danas članici nadzornog odbora stranke splitskog gradonačelnika Željka Keruma HGS-a, Amulić je dužan 60.000 kuna alimentacije i kamate, koje iznose oko 10.000 kuna. Alimentaciju za dvoje djece od 2800 kuna na mjesec Amulić nije plaćao ove ni prošle godine, a prije joj je znao platiti 1000 kuna na mjesec. Za posljednje dvije godine duguje joj 40.000, a od prije 20.000 kuna. Cijeli slučaj je trenutačno na Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu.
- Ne želim davati izjave kako ne bih dovela u neugodnost djecu i sebe - rekla je Edita. Sin (15) i kći (19), koja studira u Zagrebu, inače žive s njom, a Amulić s majkom Filomenom i djevojkom Sandrom živi u Dućama kraj Omiša. Od susjeda doznajemo da je Ivo nakon rastave tražio od Edite da proda zajednički stan i isplati mu njegov dio novca. Tad joj je navodno kazao da ne planira plaćati alimentaciju za maloljetnu djecu. Edita nije željela govoriti o Amulićevoj izvanbračnoj kćeri Orneli Bešker, koju glazbenik ne želi niti upoznati.
- Na ‘Farmu’ sam došao da svima jednom i zauvijek dokažem da nisam loša osoba, ja se oduvijek brinem za obitelj, ali ta djevojka jednostavno nije moja kći. Imam presudu staru 20 godina koja to dokazuje - kazao je pjevač. Alka Vuica predložila mu je da pokaže da ima veliko srce i posvoji je, makar nije njegova krv.

IVO JE PJEVAO U GRUPI TUTTI FRUTTI
Ivo Amulić i bivša plivačica Edita Grubišić u braku su bili deset godina. Rastali su se prije devet godina. Splićanin je sredinom ‘80-ih počeo pjevati u bendu Tutti Frutti. Za samostalnu glazbenu karijeru odlučio se 1992. godine. Tutti Frutti je 2006. svirao na festivalu u Splitu, a uskoro planiraju izdati i novi album.

Ivo Amulić susjedi je pred vratima ostavljao izmet

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_46852 23.04.2010.

    Ponekad 1000 kn mjesečno za dvoje djece?!?! Sramota, znam neke koji plačaju toliko i više za jedno.

  • BUBAMARAC 23.04.2010.

    Mene je bilo sram čitat to što piše o Ivi.Ma otkud samo svi ti podaci?Od susjeda?Tračarije žive,te babe samo tračaju,ne znam zašto ne prizna Ornelu?Neka napravi DNK test, imat će mirnu savjest i on i ona.Nek se prestane silit.Mislim da je on u biti dobar čovjek.

  • SunTzu 23.04.2010.

    da mi je Ornela kci ni ja ju ne bi priznao.mali gnom odgojen ko od prasca...fujjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare