U sinoćnjoj emisiji 'MasterChefa' nakon mesarske masterclass lekcije kandidati su dobili svoj komad mesa na radne jedinice - svinjski kotlet. Morali su odvojiti kosti i žile te napraviti čisti laks kare. Za to su dobili svega deset minuta.
POGLEDAJTE VIDEO:
- Po meni ni sat vremena bi bilo dosta - rekla je Lucija Kerečin koja nema puno iskustva s mesom. Prilikom rada s mesom, Luka Marin opet je primijetio njezinu kosu nad mesom. Unatoč silnom trudu, ni ona ni Lora nisu završile na vrijeme.
- Bilo mi je poznato, to sam radio, tako da stvarno nisam imao nikakvih problema. Relativno sam brzo riješio zadatak - rekao je Ivica Višić koji je najbolje odradio ovaj zadatak.
S obzirom na to da je morala na galeriju, a imala je prednosti koju joj je dao žiri, svoju je prednost mogla nekome dati, a dala ju je Ivici Višiću.
- Treba mu moralni bust i nadam se da će mu dobro doći - obrazložila je svoju odluku, jer Ivičin sin završio je u bolnici, pa mu je bilo teže biti koncentriran na kuhanje.
Iako Ivica na kraju nije imao najbolje jelo i nije uspio 'uloviti' ovotjedni imunitet, za Splićanina su kolege tijekom cijelog izazova navijali iz 'sveg glasa'.