To je to što me zanima!

Ivica Bubalo o Eurosongu: Let 3 je obični politički projekt, a da smo opet poslali Doris pomeli bi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Favorit mu je finski reper Kaarija i švedska predstavnica Loreen, a za sve ostale tvrdi da su bolji hrvatski glazbenici poput Huljića ili Gibonnija...
Vidi originalni članak

Let 3 je u utorak u prvoj polufinalnoj večeri sjajnim nastupom s pjesmom 'Mama ŠČ!' izborio finale Eurosonga u Liverpoolu. Nastupe je za Dalmatinski portal  komentirao estradni menadžer Ivica Bubalo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Baš sam totalno razočaran Eurovizijom. Nametnuta su pravila što gore - to bolje. Siguran sam da smo poslali staru pjesmu ‘Marija Magdalena‘ u novoj obradi koja je izašla jučer u izvedbi Tončija Huljića i Doris Dragović da bi pomela baš sve - poručio je Bubalo i dodao pozitivni komentar.

- Moram pohvaliti scenografiju, baš je svjetski, ali bilo bi puno bolje da su takve pjesme - zaključio je.

SVI SU LUDI ZA 'MAMOM ŠČ' Baš poput Feniksa se digao i Let 3: Na kladionicama su sada 15., a prestigli i srpskog pjevača

Njegov favorit je Loreen iz Švedske koja je inače najveći favorit za pobjedu. Publika je od početka pjevala ‘Tattoo‘ s njom u glas, a pjevačica iza sebe ima jednu pobjedu na Eurosongu s pjesmom 'Euphoria' iz 2012. godine.

- Cura iz Švedske mi je super. Mislim da bi mogla pobijediti, a odličan mi je i mladi finski reper Käärijä s pjesmom ‘Cha Cha Cha‘ koju je izveo - otkrio je splitski menadžer i dodao tko mu nije favorit.

- Tko je najgori? Pa svih 13 preostalih - rekao je i komentirao i naše predstavnike.

EKSKLUZIVNO IZ LIVERPOOLA Tim Leta 3 o dezinformacijama: 'Ne, Prlja nije imao tešku upalu grla! Pio je čaj kao i svi ostali'

- Za Let 3 nisam promijenio ni malo mišljenje. Mogu biti najatraktivniji pa i da su skinuli gaćice, ali mi koji imamo i pjesme i pjevače puno bolje nego većina na Euroviziji, nismo to. Let 3 samo sramote Hrvatsku - objasnio je dalje.

- Mi jesmo mala država, ali mi imamo Huljiće, Gibonnija, Ninčevića, Tutića, Rusa i svaki od njih napiše bolju pjesmu nego 90 posto Eurovizije. Oni su obični politički projekt - zaključio je Bubalo. 

Inače, osim Hrvatske, iz prve polufinalne večeri dalje su prošli Moldavija, Švicarska, Finska, Češka, Izrael. Portugal, Švedska, Srbija i Norveška.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mudrac22 11.05.2023.

    Upravi tako , politicki projekt , sramocenje Hrvatske , jedini cilj .

  • Gola_Istina 10.05.2023.

    Kad je taj zadnje gledao Eurosong?

  • bonus123 10.05.2023.

    O ukusima se ne raspravlja, čestitam ekipi iako nisam njihov fan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare