To je to što me zanima!

Ivana Soldo: 'Prijateljstva koja se rode u 'MasterChefu' nešto su posebno! Imam i favorita!'

Ivana Soldo iz Čitluka obožava hranu i kuhanje, a u MasterChef se prijavila se na poticaj prijatelja
Vidi originalni članak

Kako se bliži veliko finale ovogodišnje sezone 'MasterChefa' mnogima omiljeni kandidati napuštaju emisiju. Ovaj je tjedan to bio Dominik Škalec, a prošli Ivana Soldo (27), koja je emisiju završila kao top peta natjecateljica. Na to je, govori nam, izrazito ponosna.

'MASTERCHEF' ANKETA Dominik ispao iz showa 'MasterChef'. Smatrate li da je zaslužio napustiti natjecanje?

- Kad sam ispala, osjećala sam se jako ponosno i sretno jer doći u top 5 za mene je bila velika stvar, tako da sam u tom trenutku onako istinski osjećala samo ponos - rekla nam je Ivana. Ona je inače magistra povijesti i pedagogije, dolazi iz Čitluka, a u 'MasterChef' se prijavila na poticaj bližnjih.

- Prijava na MasterChef je odavno bila neka moja želja i neki moj san koji sam htjela ispuniti, a i svi oko mene su mi više puta govorili kako će me prijaviti jer smatraju da imam što pokazati - prisjetila se. A od kud tolika ljubav prema kuhanju?

- Netko sam tko voli dosta jesti i obožava hranu, tako da od tud se nekako stvorila ta ljubav prema kuhanju i guštanje u pripremanju te hranu koju kasnije jedva dočekaš pojesti - govori ona. Kritike žirija, otkriva, puno su joj pomogle.

- Svaku kritiku, ja bih je čak nazvala dobronamjernim savjetom, prihvaćala sam i upijala jer na kraju krajeva tu si došao da čuješ neko njihovo mišljenje bilo to pozitivno ili negativno i da iz toga naučiš - kaže Ivana. U vremenu provedenom u showu stvorila je nova poznanstva, ali i mnoge uspomene.

- Prijateljstva koja se rode u MasterChefu su nešto posebno i ostaju zauvijek, jer ti te ljude upoznaš do srži i živiš s njima od 0-24 tri mjeseca - rekla je. A tko joj je favorit?

- Luka. U finalni tjedan je ušao pun borbe i žara sa svojih samo devetnaest godina. Skidam kapu i vjerujem u njega. Sada kada su snimanja za nju gotova, Ivana se prvenstveno planira odmoriti.

'MASTERCHEF' Dominikov odlazak rastužio je gledatelje, neki smatraju da je show trebao napustiti Manuel

- Želim prvo sažeti sve emocije, onda prvo slijedi dosta učenja, kuhanja i nadograđivanja, ali planiram se baviti kuhinjom i hranom u kom god to obliku bilo - zaključila je Ivana. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Myrtha 27.12.2023.

    Draga cura.

  • Samo Iva 27.12.2023.

    Idi ti u svoju Hercegovinu.Ovdje nisi potrebna.

  • kaznionica 5+ 27.12.2023.

    Favorit izbosne

Komentiraj...
Vidi sve komentare